Liikuntakeskus Lauttasaari – Löydä 24h auki olevat kuntosalit Fressistä

Liikuntakeskus Lauttasaari – Monipuoliset kuntosalipalvelut Fressiltä

Tervetuloa Fressin liikuntakeskukseen Lauttasaareen! Etsitkö kuntosalia, joka on avoinna ympäri vuorokauden? Fressi tarjoaa sinulle tämän mahdollisuuden, jotta voit liikkua juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lue lisää valikoimastamme ja liity hyvinvoinnin aktiiviseen joukkoon.

Palvelut ja laitteet

Fressi Lauttasaari tarjoaa monenlaisia kuntosalipalveluita parempaan hyvinvointiin. Laajalta palveluvalikoimaltamme löydät varmasti itsellesi sopivan tavan liikkua ja treenata. Meillä voit käyttää kuntosaliamme silloin kuin haluat, sillä se on avoinna jopa 24/7.

Kuntosaliltamme löytyy uusimmat laitteet ja treenivälineet, jotka tukevat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut treenaaja, voit valita itsellesi sopivan kuntosaliohjelman monipuolisen laitevalikoimamme avulla.

Asiantuntevat valmentajat auttavat

Fressi Lauttasaaren kuntosalilla sinua odottavat ammattitaitoiset valmentajat, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Valmentajat opastavat oikeisiin treenitekniikoihin ja antavat henkilökohtaisia neuvoja sekä vinkkejä liikunnan hyödyistä. Heidän ammattitaitonsa avulla saat tuloksia aikaan nopeammin ja turvallisemmin.

Lisäksi voit halutessasi osallistua Fressin järjestämiin valmennuksiin ja kursseille. Näillä valmennuksilla saat vieläkin henkilökohtaisempaa ohjausta ja tukea, jotta saavutat omat tavoitteesi tehokkaasti.

Tule tutustumaan Fressin monipuoliseen kuntosalitarjontaan Lauttasaareen ja aloita matkasi kohti parempaa hyvinvointia kanssamme. Liikutaan yhdessä kohti terveellisempää elämää!

Scroll to Top