Kiropraktiikka

Ammattilainen käytettävissäsi

Kiropraktiikka on erikoisterveydenhoitoa, jossa painopiste on nivelten ja tukirangan, erityisesti selkärangan ja muiden tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoidossa. Kiropraktikko on korkeasti koulutettu terveydenhuollon ammattilainen - kokeile ja vakuutu!

Hermosto ohjaa kaikkia elintoimintojamme

Hermoston häiriötön toiminta on elintärkeää. Hermostoon, sekä veri- ja lymfasuonistoon kohdistuvia eriasteisia paine-, pinne- tai tulehdustiloja voidaan usein poistaa kiropraktisella hoitotavalla sekä siihen liittyvillä oheisohjeilla. Usein oireet helpottavat jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Toisinaan hoitoja tarvitaan useita.

“Fressin kiropraktikko korjaa, mahdollisuuksien mukaan, terveysongelmia aiheuttavat mekaaniset (eli toiminnalliset) häiriöt ja neurofysiologiset (hermostolliset) vaikutukset nivelistössä ja lihaksistossa.”

cha2

Mitä ja miten hoidetaan?

Tyypillisiä hoidettavia vaivoja ovat: selkä- ja iskiasvaivat, niska-hartiaseudun vaivat, päänsäryt, migreeni, huimaus, tinnitus, ranne-, kyynärpää-, olkapäävaivat, lonkka-, polvi-, nilkka- ja jalkaterävaivat, SI-nivelvaivat, sekä lantion kiertymä.

 

Lisäksi autetaan erityisesti poistamaan kankeutta kehosta lisäämällä nivelistön liikkuvuutta ja pehmytkudosten venyvyyttä. Ryhdin optimointi on keskeisessä roolissa hoidossa.

 

Hoitona kiropraktiikka on enimmäkseen manuaalista, eli käsin tapahtuvaa kiropraktista manipulaatiota, mobilisointia sekä lihaskäsittelyjä. Hoito ei satu. Se tehdään niin hellävaraisesti kuin mahdollista – tekniikan, ei voiman avulla. Lisäksi käytetään erilaisia lihasten käsittelytekniikoita, kuten triggeripainantaa, spindle-cell -tekniikkaa, PNF-tekniikkaa jne. Keskeistä on yksilölle sopivien kuntoutus- ja ergonomiaohjeiden antaminen potilaalle. 

 

Fressin kiropraktikko Jarkko Kause toimii läheisessä yhteistyössä Fressin fysioterapeuttien, personal trainerien ja hierojien kanssa. Tarvittaessa hän ohjaa asiakkaan myös lääkärin vastaanotolle.

Varaa rohkeasti aika

Kiropraktista hoitoa tarjoavat Fressi Espoonlahti ja Clubhouse (Vuosaari, Helsinki).

 

Ensikäynnille varataan joko 30 minuutin (akuutti tai alle 3kk jatkunut yksittäinen vaiva) tai 45 minuutin (yli 6kk jatkunut vaiva/useampi vaiva) tapaaminen. Jatkokäyntien pituuksista (15/30min) sovitaan kiropraktikon kanssa. Kiropraktikolta on mahdollista varata myös pidempiä aikoja mikäli esiintyy useampia vaivoja tai on tarve tehdä syvällisempi konsultaatio.

 

Fressin kanta-asiakkaana on mahdollista varata veloitukseton 15min alustava konsultaatio, joka ei sisällä kiropraktista hoitoa/diagnoosia.

Hinnasto, Kiropraktiikka

Kiropraktinen tutkimus ja hoito

Hinta

15min 70€
(ei ensikäynnille)
30min 95€
45min 120€
60min 150€
90min 200€
120min 260€
sis. alv. 0%

HUOM: Käteisen käyttö maksutapana Fresseillä päättyy 1.11.2021.

Kiropraktikko tavattavissa seuraavissa Fresseissä:

  • Espoonlahti

Kokeile Fressiä kaksi viikkoa veloituksetta!

Tutustu rauhassa palveluihimme ja koe Fressin laatu

  • Meistä

  • Rekrytointi

  • Blogi

  • Akatemia

  • Viihtyvyys ja hygienia

  • Turvallisuus

  • Yrityksille

  • Medialle

Scroll to Top