Kuntosali Fressi 24h Töölö-Meilahti

Fressi 24h Töölö-Meilahti uudistui syyskuussa 2023. Toimme tilaan uutta ilmettä ja laitteistoa. Katso aloitusetu ja aloita treenit vaikka samantien!

 

Laadukas kuntosali Helsingissä. Avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä. Katso aloitustarjous ja aloita treenit vaikka samantien!

Avoinna Fressi-kortilla 24h
vuoden jokaisena päivänä

Hallinnoi asiakkuuttasi 100% netissä

Kuntosali Fressi Töölö-Meilahti

Olemme halunneet tehdä asiat yksinkertaisiksi: aloitat, jäädytät ja lopetat asiakkuutesi itse netissä. Vastaanottoa tai rajattuja aukioloaikoja ei meillä ole, vaan treenaamaan pääset juuri silloin kun haluat - 24h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä!

 

Fressi 24h Töölö-Meilahti (ent. Hot Gym Kino) on kuntosali laatua arvostavalle! Meiltä löydät erinomaiset puitteet juuri oman tasoisellesi, nautinnolliselle kuntosaliharjoittelulle. Keskuksen rajattu asiakasmäärä takaa rauhallisen harjoitteluympäristön ilman jonottamista ja stressiä – tavoitteenamme on sekä henkinen että fyysinen hyvinvointisi!

Suosittelen paikkaa, itse tykkäsin käydä. Ei ruuhkaa. Iso ++++ porraskoneesta.
Small but simple and clean gym with free weights and guided equipements. And open 24/7 which is rare in France so it was a nice surprise 🙂
Hyvä sali. Ainakin itselle kaikki tarpeellinen hyvään treeniin löytyi. Pukuhuone aika pieni ja vain 3 suihkua mutta ainakin viikolla hyvin näytti mahtuvan sekaan. Tilat olivat myös siistit.
Remontin jäljiltä tilaa on sen verran enemmän, että ei enää tunne jäävänsä jalkoihin - aikaisemmin laitteita oli valtavasti, mutta valitettavasti tilaan nähden tuntui olevan liikaa. Olennaiset edelleen löytyy ja erityisesti vapaapainoalueella riittävästi paikkoja, paremmin kuin joissain muissa ketjun paikoissa. Paikan omaperäinen luonne edelleen tallella, eli remontti ei mennyt liian pitkälle.
Kaikinpuolin erinomainen uudistus ja täällä on nyt todella kiva treenata, kun pintoja, välineitä ja laitteita on freesattu ja pohjaratkaisua on parannettu. Useita vanhoja laitteita ja välineitä on joko turhina viety pois tai niitä on korvattu uusilla, ja tämän myötä salilla on paljon avarampaa ja siellä on helppo liikkua. Kolmas kyykkyräkki on erinomainen lisä ja mm. uudet kuntopyörät ovat todella hyvät.
Hyvä ja toimiva sali, jossa on pääasiassa riittävästi vapaapainoja ja kunnollisia laitteita. Sali on siisti ja asiakkaat pitävät painot jopa ihmeteltävän tarkasti järjestyksessä ja omilla paikoillaan. Laitteet ja penkit on aseteltu ehkä hieman ahtaasti mutta on vaikea sanoa mistä pitäisi sitten luopua. Tykkään kyllä käydä Meikun salilla.
Kävin kesällä 2011, mutta renontti väjän haittasi, joten lopetin. Nyt aloitin taas ja kerran kävin tammikuun alussa ja sitten tuli flunssa. Kynti oli positiivinen, mutta joissakin laitteissa oli penkin säätäminen tiukkaa, joten jouduin pyytämään apua. Myös 20 kg painot valmiina osassa laitteissa oli hankalaa kun olivat raskast nostaa pois ( reuma on heikentänyt ranteita). Muutoin 👍
Siisti ja toimiva sali hyvällä sijainnilla. Olisi täydellinen, jos olisi sauna olemassa. Yksi tähti pois koska hinta hieman liikaa tälläiselle salille mielestäni.
Sijainniltaan erinomainen, pukuhuonetilat erinoimaiset, mutta sali itsestään erittäin ahdas. Jos sieltä poistaisi muutaman laitteen tilaa tulisi lisää sekä yleisilme ehkä raikkaammaksi. Salilla kerrallaan 4-6 henkilöä ja siitä huolimatta melko ahdas. Hintaan nähden voisi olla viihtyisämpi ja avarampi.
js_loader

Palveluvalikoima

Kuntosali
Kuntosali
Fressi-trainer
Fressi Trainer
pienryhma
Pienryhmät
ravintoterapeutti
Ravitsemusohjaus
Fressi Trainer

Autamme sinut tavoitteisiisi!

Valitse kokeneesta joukostamme juuri oikea valmentaja sinulle tavoitteesi mukaan. Jokaisella Fressi Trainerilla on omaa erityisosaamista. Oli sitten tavoitteenasi saada lisää energiaa päivään, ylläpitää tai parantaa toimintakykyä, laittaa ruokavalio kuntoon, löytää motivaatio liikkumiseen, pudottaa painoa, kasvattaa lihasta, harjoitella tavoitteellisesti, tehdä oman lajisi oheisharjoittelua kuntosalilla, aloittaa liikuntaharrastus turvallisesti ja tehokkaasti tai jotain muuta, löytyy Fressiltä varmasti personal trainer sinulle!

Varaa aika tapaamiseen suoraan keskuksen Fressi Trainerilta(yhteystiedot sivun alaosassa).

Ensimmäinen konsultaatiokäynti on veloitukseton.

Kuntosalin laitteet ja välineet

Henkilökunta

fressi_trainer_hanna_nyyssonen

Hanna-Riitta Nyyssönen

Fressi Trainer

Hanki asiakkuus Fressi 24h Töölö-Meilahteen

 

Miksi Töölö-Meilahden Fressi 24h kuntosali?

 • Auki 365 päivää vuodessa. Kuntosalimme on avoinna 24h joka päivä (myös pyhäpäivät).
 • Ei sitoutumisaikaa. Sinä päätät koska haluat harjoitella – sen takia tarjoamme asiakkuutta ilman myös sitoutumisaikaa.
 • Fressi Trainer saatavilla. Fressi Trainer auttaa sinua siinä mihin et omillasi pysty! Fressi Trainer ohjaa ja suunnittelee sinulle mielekästä, tehokasta ja monipuolista treeniä.
 • FRESSITV:n livetunnit sekä treenivideokirjasto käytössäsi.  Fressin ammattilaisten ohjaamaa yksilö- ja ryhmäliikuntaa aina saatavilla, vain verkkoyhteyden päässä – treenaa missä vain, LIVEnä tai oman aikataulusi mukaan.
 • Oman asiakkuutesi 100% hallinta. Oma Fressi -verkkopalvelun kautta sinulla on 100% hallinta asiakkuudestasi. Siellä voit esim. muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, varata Fressi Trainer aikoja, jäädyttää asiakkuutesi, ja seurata harjoitteluhistoriaasi. Voit myös helposti päättää asiakkuutesi netissä milloin tahansa.
 • Liikunta- ja Trainer-palvelujen maksu liikuntaseteleillä ja muilla liikuntaeduilla
 • Joustava asiakkuus; Voit valita joustavan asiakkuuden ilman sitoutumista tai määräaikaisen asiakkuuden merkittävällä hintaedulla. Sinä päätät!
 • Asiakkuuden voit tauottaa 1-3kk kerrallaan, 5 €/kk
 • Valitse käyttöösi joko yksi Fressi 24h kuntosali tai kaikki Suomen 57 Fressin kuntosalia - sinä päätät
 • Fressi on 100% suomalainen avainlippuyritys

Hanki asiakkuus tarjouksella tästä

Tutustu vaihtoehtoihin:
12kk
Joustava

Aloita nyt ja saat 12 kk määräaikaiseen asiakkuuteen jatkuvan hintaedun sekä lisäksi saat treenimaksut HEINÄKUUN 2024 loppuun yhteensä 19€:lla!

Asiakkuusvaihtoehdot

34,90€-52,90€ / kk

 • Aloitusmaksu 0€ (norm 29€)
 • Treenimaksut heinäkuun 2024 loppuun 19€
 • FressiTV:n LIVE-tunnit ja online-treenikirjasto (arvo 12,90€/kk)
 • Voit myös valita käyttöösi kaikki Fressi-keskukset
 • Voit tarvittaessa pitää tauon (5,00€/kk)
Säästä 10€/kk
 • Meistä

 • Rekrytointi

 • Blogi

 • Akatemia

 • Hygienia ja viihtyvyys

 • Turvallisuus

 • Yrityksille

 • Medialle

Scroll to Top