Yksilöllistä ravitsemusterapiaa ja -ohjausta fressillä

Ruokavalinnat ja ravitsemus ovat iso osa hyvinvoivaa elämää. Laillistettu ravitsemusterapeutti on terveydenhuollon ammattihenkilö ja ravitsemuksen erityisosaaja, jolla on laaja-alainen ymmärrys ravitsemuksesta sekä siihen liittyvistä ongelmista ja muutoksista.

Fressin ravitsemusterapeutti auttaa löytämään yksilöllisen ruokavalion hyvinvoinnin edistämmiseksi.

Hyvinvointia ja virkeyttä yksilöllisellä ruokavaliolla

Terveellinen ruokavalio tekee hyvää monella tapaa ja on eduksi niin keholle kuin mielelle. Elimistö tarvitsee riittävästi suoja- ja rakennusaineita sekä sopivasti energiaa pysyäkseen terveenä ja toimintakykyisenä. Oikeanlaisilla ruokavalinnoilla mahdollistetaan aktiivinen arki, mutta niillä voi olla myös merkitystä sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa.

Kamppailu syömisen sekä siihen liittyvien sairauksien kanssa on yleistä. Painonhallinta on vaikeaa, veren kolesteroliarvot korkeat, esiintyy väsymystä, ruokavalintojen tekeminen ahdistaa tai tuloksia ei synny toivotulla tavalla. Syömisen ongelmat saattavat näkyä myös muissa elämän osa alueissa, ja muutoksien tekeminen voi tuntua entistä vaikeammilta.

Milloin ravitsemusterapeutille ja mitä siellä tapahtuu?

Ravitsemusterapeutin vastaanotolle ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita omasta ruokavaliostaan ja ravitsemustilastaan. Yleisiä syitä vastaaotolle hakeutussa ovat painon- sekä syömisen hallinta, vatsa- ja suolisto-ongelmat, häiriintynyt suhde ruokaan, tunnesyöminen, suorituksen ja tuloksien parantaminen, motivaation puute sekä oman ruokavalion arviointi.

Tapaamisella käydään läpi nykyinen ruokavalio sekä muutostarpeet. Yhdessä suunnitellen löydetään yksilöllinen ruokavalio ja elämäntapamuutokset, jotka tukevat arkea ja edistävät hyvinvointia. Samoin yhteistyö ravitsemusterapeutin ja Fressin muiden ammattiosaajien välillä takaa laadukasta ohjausta. Tapaamisella saa konkreettisia vinkkejä arkeen sekä tukea ja motivaatiota muutosprosessiin.

Varaa rohkeasti aika tai ota yhteyttä!

Ravitsemusterapeutin vastaanotto sijaitsee Fressi kampin liikunta- ja hyvinvointikeskuksessa. Lisätietoja asiakaspalvelusta.

Ajanvaraus

Yhteydenottolomake

2019-02-19T16:25:39+00:00