Ravitsemusohjaus

Ota syöminen haltuun

Ammattitaitoiset ravitsemusterapeuttimme auttavat syömiseen liittyvissä haasteissa. Ruokavalion, kuten ravintoaineiden optimoinnilla ja oikeilla valinnoilla voidaan korjata ravitsemukseen liittyviä ongelmia, kuten unen puutetta, väsymystä, yli- tai alipainoa tai elintapasairauksia.

Yksilöllistä ravitsemusohjausta ja -terapiaa

Ruokavalinnat ja ravitsemus ovat iso osa hyvinvoivaa elämää. Laillistettu ravitsemusterapeutti on yliopistokoulutettu terveydenhuollon ammattihenkilö ja ravitsemuksen erityisosaaja, jolla on laaja-alainen ymmärrys ravitsemuksesta sekä siihen liittyvistä ongelmista ja muutoksista.

Fressin ravitsemusterapeutti auttaa löytämään yksilöllisen ruokavalion hyvinvoinnin edistämiseksi.

“Löydetään yhdessä juuri Sinulle sopiva tapa syödä!"

Hybridivalmennus_ravinto

Hyvinvointia ja virkeyttä yksilöllisellä ruokavaliolla

Terveellinen ruokavalio tekee hyvää monella tapaa ja on eduksi niin keholle kuin mielelle. Elimistö tarvitsee riittävästi suoja- ja rakennusaineita sekä sopivasti energiaa pysyäkseen terveenä ja toimintakykyisenä. Oikeanlaisilla ruokavalinnoilla mahdollistetaan aktiivinen arki, mutta niillä voi olla myös merkitystä sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa.

 

Kamppailu syömisen sekä siihen liittyvien sairauksien kanssa on yleistä. Painonhallinta on vaikeaa, veren kolesteroliarvot korkeat, esiintyy väsymystä, ruokavalintojen tekeminen ahdistaa tai tuloksia ei synny toivotulla tavalla. Syömisen ongelmat saattavat näkyä myös muissa elämän osa-alueissa, ja muutosten tekeminen voi tuntua entistä vaikeammalta.

Milloin ravitsemusterapeutille ja mitä siellä tapahtuu?

Ravitsemusterapeutin vastaanotolle ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita omasta ruokavaliostaan ja ravitsemustilastaan. Yleisiä syitä vastaanotolle hakeutumiseen ovat painon- sekä syömisen hallinta, vatsa- ja suolisto-ongelmat, häiriintynyt suhde ruokaan, tunnesyöminen, motivaation puute, suorituksen ja tuloksien parantaminen, sekä oman ruokavalion arviointi.

 

Tapaamisella käydään läpi nykyinen ruokavalio sekä muutostarpeet. Yhdessä suunnitellen löydetään yksilöllinen ruokavalio ja elämäntapamuutokset, jotka tukevat arkea ja edistävät hyvinvointia. Tapaamisella saa myös konkreettisia vinkkejä arkeen sekä tukea ja motivaatiota muutosprosessiin. Lisäksi tehdään tarvittaessa yhteistyötä Fressin muiden ammattiosaajien kanssa laadukkaan kokonaistuloksen takaamiseksi.

Ravitsemusvalmennus Fressi

Palvelu saatavilla seuraavissa Fresseissä:

  • Helsinki, Kamppi

Kokeile Fressiä kaksi viikkoa veloituksetta!

Tutustu rauhassa palveluihimme ja koe Fressin laatu

  • Meistä

  • Rekrytointi

  • Blogi

  • Akatemia

  • Viihtyvyys ja hygienia

  • Turvallisuus

  • Yrityksille

  • Medialle

Scroll to Top