Tervetuloa!

Lasten Fressissä myös lapsesi pääsee kokemaan liikunnan ja tekemisen riemua oman treenihetkesi aikana. Meillä on viihtyisä lasten leikkihuone, sekä valvottu perheen pienimpien hoito. Kanta-asiakkaille Lasten Fressin hoitopalvelut ovat maksuttomia, muille lisämaksullisia.

Lapsilähtöisen toiminnan teemat ja sisällöt vaihtelevat, joten seuraa ilmoitteluamme. Lasten Fressi on elämyksiä täynnä!

Lasten Fressin käytännön ohjeet

Kirjaudu varausjärjestelmään syöttämällä tietosi kalenterin yläpuolella oleviin kenttiin. Kirjautuminen tapahtuu puhelinnumerollasi ja Fressin kanta-asiakaskortin neljällä viimeisellä numerolla.

Lasten Fressi on käytössäsi oheisella symbolilla merkittyjen ryhmäliikuntatuntien yhteydessä. Lasten Fressin sähköinen ennakkovarausjärjestelmä toimii samaan tapaan kuin ryhmäliikunnan ajanvaraus. Mikäli käytät treenikerrallasi pelkästään kuntosalia, ajanvaraus hoituu ”Lasten Fressin varaaminen”-painikkeen kautta.

Voit ennakkoilmoittaa leikkijän Lasten Fressiin jo viisi (5) vuorokautta, kuitenkin viimeistään 10 minuuttia ennen toivottua hoitoajan alkamisajankohtaa. Paikoista 100% on varattavissa etukäteen. Pystyt määrittämään lapsen tulo- ja hakuajan 15 minuutin tarkkuudella. Hoitoaika on maksimissaan kaksi (2) tuntia. Ennakkovaraus on tehtävä jokaiselle leikkijälle erikseen.

Sisäänkirjautuminen varauksella

Kun saavut treenaamaan, kuittaathan lapsesi paikan Lasten Fressissä sisäänkirjautumiskoneelta samalla, kun kirjaat itsesi kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntatunnille. Lasten Fressi -ohjaaja kerää koneelta saamasi kuitin Lasten Fressissä.

Sisäänkirjautuminen ilman varausta

Ilmoita lapsesi Lasten Fressiin sisäänkirjautumiskoneella samalla, kun kirjaat itsesi kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntatunnille. Lasten Fressi -ohjaaja kerää koneelta saamasi kuitin Lasten Fressissä.

Tervetuloa tutustumaan!

2018-07-10T12:55:09+00:00