Fressi 24h Porttipuisto

Laadukas kuntosali Vantaalla, Porttipuistossa. Katso aloitustarjous ja aloita treenit vaikka samantien.

Avoinna Fressi-kortilla 24h
vuoden jokaisena päivänä

Hallinnoi asiakkuuttasi 100% netissä

Kuntosali Fressi Porttipuisto, Vantaa

Olemme halunneet tehdä asiat yksinkertaisiksi: aloitat, jäädytät ja lopetat asiakkuutesi itse netissä. Vastaanottoa tai rajattuja aukioloaikoja ei meillä ole, vaan treenaamaan pääset juuri silloin kun haluat - 24h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä!

 

Fressi 24h Porttipuisto, Vantaa on kuntosali laatua arvostavalle. Meiltä löydät laadukkaan kuntosalin lisäksi Personal training -palvelut.

Olemme halunneet tehdä asiat yksinkertaisiksi – aloitat, jäädytät ja lopetat asiakkuutesi itse netissä.

Meiltä löydät erinomaiset puitteet juuri oman tasoisellesi, nautinnolliselle harjoittelulle. Keskuksen rajattu asiakasmäärä takaa rauhallisen harjoitteluympäristön ilman jonottamista ja stressiä – tavoitteenamme on sekä henkinen että fyysinen hyvinvointisi!

sali on upee ja avara tila missä on hyvä meininki, paljon laitteita ja painoja , yllättävän vähän on ihmisiä ja se saattaa tietenkin johtua lomista näin kesällä , pukuhuoneet aika pienet ja miinuksena ettei ole saunaa (porttipuistossa) mutta hierontatuoli löytyy. Fressi kokonaisuudessaan tarjoaa itselleni koko rahalla vastinetta kun voin liikkua salilta toiselle mahdollisuuksien mukaan mikä on lähin . Kyllä minä annan koko konseptille täydet viisi tähteä .Kaikki salit ovat olleet myös puhtaita ja siistejä.
Hyvä, avara ja rauhallinen sali. Huonohko ilmanvaihto ainoa huono puoli.Tuo yllä oleva teksti on vuoden takaa. Uskaltauduin nyt salille, kun ulkona on viileää ja tuli ilmoitus, että ilmanvaihtoa on säädetty. Turha toivo, mahdoton saada happea!!
Mukavan oloinen sali. Kivasti löytyy laitteita, ei liian ahdas, tosin en ole käynyt ruuhka aikana. Ainoa miinus että ei ole saunaa.
Kiva, siisti sali.
Tilat saisivat olla laajemmat. Yksi vapaa jumppatila lisää tekisi paljon. Muutoin ei valittamista. Siisti sali, josta löytyy kaikki tarvittava. Jatkan käyntiä täällä ja suosittelen muillekin.
Siisti, hyvin varusteltu ja hoidettu sali, jossa tarpeeksi tilaa suorittaa oma treeni! Mahtava kokoelma salilaitteita ja painoja.
Ihan hyvää sali!💪
js_loader

Palveluvalikoima

Kuntosali
Kuntosali
Fressi-trainer
Fressi Trainer
pienryhma
Pienryhmät
ravintoterapeutti
Ravitsemusohjaus
Fressi Trainer

Autamme sinut tavoitteisiisi!

Valitse kokeneesta joukostamme juuri oikea valmentaja sinulle tavoitteesi mukaan. Jokaisella Fressi Trainerilla on omaa erityisosaamista. Oli sitten tavoitteenasi saada lisää energiaa päivään, ylläpitää tai parantaa toimintakykyä, laittaa ruokavalio kuntoon, löytää motivaatio liikkumiseen, pudottaa painoa, kasvattaa lihasta, harjoitella tavoitteellisesti, tehdä oman lajisi oheisharjoittelua kuntosalilla, aloittaa liikuntaharrastus turvallisesti ja tehokkaasti tai jotain muuta, löytyy Fressiltä varmasti personal trainer sinulle!

Varaa aika Porttipuiston Fressi Trainerille omilta sivuilta.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti on veloitukseton.

Kuntosalin laitteet ja välineet

Henkilökunta

marianne

Marianne Männistö

Fressi Trainer
Katja_sallinen_fressi

Katja Sällinen

Fressi Trainer

Hanki asiakkuus Fressi 24h Porttipuistoon

 

Miksi Porttipuiston Fressi 24h kuntosali?

 • Auki 365 päivää vuodessa. Kuntosalimme on avoinna 24h joka päivä (myös pyhäpäivät).
 • Ei sitoutumisaikaa. Sinä päätät koska haluat harjoitella – sen takia tarjoamme asiakkuutta ilman sitoutumisaikaa.
 • Fressi Trainer saatavilla. Fressi Trainer auttaa sinua siinä mihin et omillasi pysty! Fressi Trainer ohjaa ja suunnittelee sinulle mielekästä, tehokasta ja monipuolista treeniä.
 • FRESSITV:n livetunnit sekä treenivideokirjasto käytössäsi.  Fressin ammattilaisten ohjaamaa yksilö- ja ryhmäliikuntaa aina saatavilla, vain verkkoyhteyden päässä – treenaa missä vain, LIVEnä tai oman aikataulusi mukaan.
 • Oman asiakkuutesi 100% hallinta. Oma Fressi -verkkopalvelun kautta sinulla on 100% hallinta asiakkuudestasi. Siellä voit esim. muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, varata Fressi Trainer aikoja, jäädyttää asiakkuutesi, ja seurata harjoitteluhistoriaasi. Voit myös helposti päättää asiakkuutesi netissä milloin tahansa.
 • Liikunta- ja Trainer-palvelujen maksu liikuntaseteleillä ja muilla liikuntaeduilla
 • Joustava asiakkuus; Voit valita joustavan asiakkuuden ilman sitoutumista tai määräaikaisen asiakkuuden merkittävällä hintaedulla. Sinä päätät!
 • Asiakkuuden voit tauottaa 1-3kk kerrallaan, 5 €/kk
 • Valitse käyttöösi joko yksi Fressi 24h kuntosali tai kaikki Suomen 49 Fressin kuntosalia - sinä päätät
 • Fressi on 100% suomalainen avainlippuyritys

Hanki asiakkuus tästä

Tutustu vaihtoehtoihin:
12kk
Joustava

Aloita nyt ja saat 12 kk määräaikaiseen asiakkuuteen jatkuvan hintaedun.

Asiakkuusvaihtoehdot

34,90€-52,90€ / kk

 • Aloitusmaksu 29€
 • FressiTV:n LIVE-tunnit ja online-treenikirjasto (arvo 12,90€/kk)
 • Voit myös valita käyttöösi kaikki Fressi-keskukset
 • Voit tarvittaessa pitää tauon (5,00€/kk)
Säästä 120€/vuosi
 • Meistä

 • Rekrytointi

 • Hygienia ja viihtyvyys

 • Turvallisuus

 • Yrityksille

 • Medialle

Scroll to Top