Fressi 24h kuntosali Tapiola, Espoo

Laadukas kuntosali Tapiolassa, Espoossa. Avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä. Katso aloitusetu ja aloita treenit vaikka samantien!

Avoinna Fressi-kortilla 24h
vuoden jokaisena päivänä

Hallinnoi asiakkuuttasi 100% netissä

Kuntosali Fressi Tapiola, Espoo

Olemme halunneet tehdä asiat yksinkertaisiksi: aloitat, jäädytät ja lopetat asiakkuutesi itse netissä. Vastaanottoa tai rajattuja aukioloaikoja ei meillä ole, vaan treenaamaan pääset juuri silloin kun haluat - 24h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä!

 

Fressi 24h Kuntosali Tapiola on kuntosali laatua arvostavalle aivan Tapiolan ytimessä kauppakeskus Ainoan lähettyvillä! Meiltä löydät erinomaiset puitteet juuri oman tasoisellesi, nautinnolliselle kuntosaliharjoittelulle. Keskuksen rajattu asiakasmäärä takaa rauhallisen harjoitteluympäristön ilman jonottamista ja stressiä - tavoitteena sekä henkinen että fyysinen hyvinvointisi!

 

Laadukkaat ja erittäin suositut valmennuspalvelumme (fysioterapia ja personal trainer) vievät harjoittelusi uudelle tasolle.

Kuntosali Fressi 24h Tapiola
4.1
Perustuu 77 arvioon
Sauna puuttuu... Muuten hyvä! Ehkä ilmastoinnissa voisi helteellä olla enemmän potkua.
Удобный вход по кьюар коду, есть отдельный зал для женщин и групповые тренировки включены в стоимость абонемента. Удобное приложение. Чисто. На шкафчиках нет замков, так что нужно либо приносить свой замок, либо носить свои вещи с собой от тренажёра к тренажёру. Сауны нет.
Nice, clean, not too busy.
Huono ilmastointi kesällä
Affordable fitness gym my friend experienced.
Kaiken kaikkiaan hyvä ja monipuolinen sali!Kehitysehdotuksia:- kävijämäärään / -tiheyteen verrattaen juoksumattoja ja muita lämmittelylaitteita on aila paljon. Olen käynyt aamulla, päivällä ja illalla ja aina niiden käyttöaste on max 20%. Määrän voisi puolittaa ja korvata esim. Toiminnallisella alueella (crossfit teline).- voimahäkin ja kyykkytelineen välissä olevasta levypainotelineestä on vaikea ottaa painoja --> siirtäkää laitteet hieman kauemmas toisistaan?- smithin vasemmalle puolelle ei saa levypainoja telineeseen. Pilari on liian lähellä. Voiko smithiä siirtää?- en ole löytänyt salilta kolmiokahvaa (ylä- ja alataljaan), jossa olisi vain kaksi tukitankoa. Tällainen olisi hyvä esim. Vinosoutuun tai leuanvetoon kapealla otteella.-miesten pukuhuoneen oven ovipumppu on aika aggressiivinen:). Voiko sitä säätää?Tässä jotain tajunnanvirtaa ja kehitysehdotuksia mietiskeltäväksi. Mukavaa kesää:)!-Riku
Good place for work out
Tämä kuntosali on muuttunut todella paljon paremmaksi kun muuttui Fressiksi. Yksi iso huone oli varattu pelkästään ryhmäliikunnalle päivät pitkät, eikä sinne olisi saanut mennä tekemään mitään vaikka isossa tilassa olisi ollut vain yksi hlö tekemässä videon avulla les millsiä tms. Nyt tuo iso huone on vapaapainohuone, eli tilaa tehdä esim. kehonpainojuttuja on paljon enemmän. Salista on muutenkin tullut toimivampi. Yksi ainoa muutos harmittaa: soutulaitteet olivat aiemmin ikkunoiden vieressä, ja niissä oli mukava painaa menemään pitkiä settejä ulos valoja katsellen. Nyt soutulaitteet ovat pienen ikkunan lähellä, mistä ei paljoa ulos katsella... Kokonaisuutena olen saliin kuitenkin nykyään todella tyytyväinen! Kiitos hyvistä muutoksista!
Järjestystä muutettu hieman , ihan toimiva ratkaisu
Ihan siisti paikka treenata hyvä ilmastointi💪🏼💪🏼
Muuten hyvä, mutta heikohko ilmanvaihto. Irtopainot joskus siellä sun täällä.
Is very good but small
Uudet Live-tunnit on hieno juttu!
js_loader

Palveluvalikoima

Kuntosali
Kuntosali
Fressi-trainer
Fressi Trainer
pienryhma
Pienryhmät
ravintoterapeutti
Ravitsemusohjaus
Fressi Trainer

Autamme sinut tavoitteisiisi!

Valitse kokeneesta joukostamme juuri oikea valmentaja sinulle tavoitteesi mukaan. Jokaisella Fressi Trainerilla on omaa erityisosaamista. Oli sitten tavoitteenasi saada lisää energiaa päivään, ylläpitää tai parantaa toimintakykyä, laittaa ruokavalio kuntoon, löytää motivaatio liikkumiseen, pudottaa painoa, kasvattaa lihasta, harjoitella tavoitteellisesti, tehdä oman lajisi oheisharjoittelua kuntosalilla, aloittaa liikuntaharrastus turvallisesti ja tehokkaasti tai jotain muuta, löytyy Fressiltä varmasti personal trainer sinulle!

Varaa aika Tapiolan Fressi Trainerille omilta sivuilta.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti on veloitukseton.

Fysioterapia

Kuntosalin laitteet ja välineet

Hanki asiakkuus Fressi 24h Tapiolaan

 

Miksi Tapiolan Fressi 24h kuntosali?

 • Auki 365 päivää vuodessa. Kuntosalimme on avoinna 24h joka päivä (myös pyhäpäivät).
 • Ei sitoutumisaikaa. Sinä päätät koska haluat harjoitella – sen takia tarjoamme asiakkuutta ilman myös sitoutumisaikaa.
 • Fressi Trainer saatavilla. Fressi Trainer auttaa sinua siinä mihin et omillasi pysty! Fressi Trainer ohjaa ja suunnittelee sinulle mielekästä, tehokasta ja monipuolista treeniä.
 • FRESSITV:n livetunnit sekä treenivideokirjasto käytössäsi.  Fressin ammattilaisten ohjaamaa yksilö- ja ryhmäliikuntaa aina saatavilla, vain verkkoyhteyden päässä – treenaa missä vain, LIVEnä tai oman aikataulusi mukaan.
 • Oman asiakkuutesi 100% hallinta. Oma Fressi -verkkopalvelun kautta sinulla on 100% hallinta asiakkuudestasi. Siellä voit esim. muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, varata Fressi Trainer aikoja, jäädyttää asiakkuutesi, ja seurata harjoitteluhistoriaasi. Voit myös helposti päättää asiakkuutesi netissä milloin tahansa.
 • Liikunta- ja Trainer-palvelujen maksu liikuntaseteleillä ja muilla liikuntaeduilla
 • Joustava asiakkuus; Voit valita joustavan asiakkuuden ilman sitoutumista tai määräaikaisen asiakkuuden merkittävällä hintaedulla. Sinä päätät!
 • Asiakkuuden voit tauottaa 1-3kk kerrallaan, 5 €/kk
 • Valitse käyttöösi joko yksi Fressi 24h kuntosali tai kaikki Suomen 59 Fressin kuntosalia - sinä päätät
 • Fressi on 100% suomalainen avainlippuyritys

Hanki asiakkuus tästä

Tutustu vaihtoehtoihin:
12kk
Joustava

Aloita nyt ja saat 12 kk määräaikaiseen asiakkuuteen jatkuvan hintaedun sekä lisäksi saat treenimaksut ELOKUUN 2024 loppuun yhteensä 19€:lla!

Asiakkuusvaihtoehdot

34,90€-52,90€ / kk

 • Aloitusmaksu 0€ (norm 29€)
 • Treenimaksut elokuun 2024 loppuun 19€
 • FressiTV:n LIVE-tunnit ja online-treenikirjasto (arvo 12,90€/kk)
 • Voit myös valita käyttöösi kaikki Fressi-keskukset
 • Voit tarvittaessa pitää tauon (5,00€/kk)
Säästä 10€/kk
 • Meistä

 • Rekrytointi

 • Blogi

 • Akatemia

 • Viihtyvyys ja hygienia

 • Turvallisuus

 • Yrityksille

 • Medialle

Scroll to Top