Fressi-kalenterista löydät juuri sinulle sopivat tunnit

Fressi-kalenterista löydät useita kymmeniä erilaisia ryhmäliikuntatunteja, Fressi Fysioterapeuttien ja Trainereiden workshop-tunteja sekä kaikki keskusten tapahtumat ja kurssit, kätevästi samasta paikasta!

Kokeile veloituksettaLue lisää

Kuntosali

Aikasi on arvokasta – katso, missä sitä vietät! Jokaisen Fressi liikuntakeskuksen sydämessä sykkii tilava ja hyvinvarusteltu kuntosali.

Kokeile veloituksettaLue lisää

Omaa aikaa vanhemmalle

Tuuleta päätä ryhmäliikuntatunneilla, tai hae uutta virtaa arkeen kuntosalilta. Kanta-asiakkaille maksuton lapsiparkki!

Kokeile veloituksettaLue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelijamme huolehtivat viihtyvyydestäsi keskuksissamme. Lisäksi voit olla meihin yhteydessä mm. verkkosivun chat-palvelun kautta.

Valitse Fressi Trainer -palvelu kun haluat tuloksia!

Valmennus on henkilökohtaista ja juuri sinun tavoitteidesi mukaan suunniteltua. Valmentajan tuki ja seuranta takaavat, että onnistut!

Aktiivista fysioterapiaa

Ennaltaehkäisemme ja kuntoutamme vammoja Fressin aktiivisessa fysioterapiassa

Terveellisempiä valintoja ja apua ravitsemukseen

Syöminen kuuluu jokapäiväiseen elämään ja hyvä ravitsemus edistää terveyttä ja hyvää elämänlaatua. Moni kuitenkin kamppailee syömisen kanssa päivittäin. Tämä voi näkyä esimerkiksi väsymyksenä, ylipainona, elintapasairauksina, riittämättömänä ravintoaineiden saantina tai jopa myös liian terveellisenä syömisenä.

Kiropraktiikka

Kiropraktiikka on erikoisterveydenhoitoa, jossa painopiste on nivelten ja tukirangan, erityisesti selkärangan ja muiden tuki- ja liikuntaelinten ongelmien tutkimisessa ja hoidossa. Anna ammattilaistemme auttaa!

Huolehdi kehostasi hieronnalla

Kehon huoltaminen on tärkeä osa hyvinvoinnin kehittämistä. Näyttöpäätetyötä tekeville hieronta on parasta hemmottelua!

Kärsitkö selkäkivusta, päänsärystä tai liikerajoituksista?

Naprapaatti tutkii ja hoitaa nivelten ja pehmytkudosten häiriö- ja kiputiloja. Hoitajalla on käytössään laaja valikoima erilaisia manuaalisia hoitotekniikoita. Kokeile rohkeasti ja vakuutu!

Hyvän olon palvelut

Hyvinvointia saunasta, infrapunasaunasta, hierontatuoleista, uima-altailta jne.

Kokeile veloituksettaLue lisää

Kehonkoostumusmittaus kertoo kehosi nykytilan tarkasti

Haluatko tietää kehostasi enemmän ja ottaa treenistä kaiken irti? SECA-hyvinvointianalyysillä saat tietää alle puolessa tunnissa mitä kehollesi kuuluu.