Kuntosali ja ohjaus

Kuntosali laatua arvostavalle

Meiltä löydät kuntosalilaitteet ja -välineet sekä toiminnalliset tilat vaativiinkin tarpeisiin, runsaasti vapaita painoja ja aina puhtaat sekä huolletut kuntosalilaitteet. Ilmanvaihdon riittävyydestä on huolehdittu, ja lisäksi Fressin ammattilaiset auttavat tarvittaessa!

Ei ole ihan sama, missä treenaat

Moderneilta kuntosaleiltamme löydät kaiken tarpeellisen monipuoliseen aerobiseen harjoitteluun sekä lihaskuntoharjoitteluun. Tarjoamme käyttöösi alan uusimpia laitteita tunnetuilta valmistajilta kuten Gym80 sekä Matrix. Haluamme ylläpitää korkeita laatuvaatimuksia ja tästä syystä huollamme ja päivitämme laitevalikoimaamme jatkuvasti – näin varmistamme parhaan mahdollisen harjoitteluympäristön asiakkaillemme.

Kattavan lämmittely- ja lihaskuntolaitevalikoiman lisäksi kaikissa keskuksissamme on myös avaraa tilaa vapaille painoille ja venyttelylle – toiminnallista harjoittelua unohtamatta. Puuttuuko mielestäsi oman Fressisi kuntosalista kuitenkin jotain oleellista? Kerro meille chatissa - toteutamme säännöllisesti asiakkaidemme toiveita!

Fressin personal trainerit sekä fysioterapeutit auttavat Sinua nostamaan harjoittelusi uudelle tasolle – varaa aika netistä:

Fressi-kuntosali-Seinäjoki3-scaled

Avoinna sinua varten

Kanta-asiakkaanamme pääset treenaamaan hyvinvointikeskusten kuntosaleille klo 5-23 ja 24h kuntosalien saleille kellon ympäri.

Tarkemmat tiedot aukioloajoista, kuvat lähimmän Fressisi tiloista ja kunkin kuntosalin laitelistauksen löydät keskuksen omalta sivulta.

Kokeile Fressiä kaksi viikkoa veloituksetta!

Tutustu rauhassa palveluihimme ja koe Fressin laatu

  • Meistä

  • Rekrytointi

  • Hygienia ja viihtyvyys

  • Turvallisuus

  • Yrityksille

  • Medialle

Vieritä ylös