Fressi 24h Kuntosali Esplanadi, Helsinki

Laadukas kuntosali Esplanadilla, Helsingissä. Avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä. Katso aloitustarjous ja aloita treenit vaikka samantien!

Avoinna Fressi-kortilla 24h
vuoden jokaisena päivänä

Hallinnoi asiakkuuttasi 100% netissä

Kuntosali Fressi Esplanadi, Helsinki

Olemme halunneet tehdä asiat yksinkertaisiksi: aloitat, jäädytät ja lopetat asiakkuutesi itse netissä. Vastaanottoa tai rajattuja aukioloaikoja ei meillä ole, vaan treenaamaan pääset juuri silloin kun haluat - 24h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä!

 

Fressi 24h Esplanadi on kuntosali laatua arvostavalle aivan Helsingin keskustassa Etelä-Esplanadilla! Meidän yli 800m2 tyylikkäistä tiloista löydät erinomaiset puitteet juuri oman tasoisellesi, nautinnolliselle kuntosaliharjoittelulle. Keskuksen rajattu asiakasmäärä takaa rauhallisen harjoitteluympäristön ilman jonottamista ja stressiä – tavoitteenamme sekä henkinen että fyysinen hyvinvointisi!

Erittäin siisti 24/7 sali. En ole aikaisemmin 24/7 salilla käynyt. Olen kuullut kauhutarinoita niiden siisteydestä ja kunnosta. Espan salilla käyneenä on tämä kuvitelma harhaa.Salilla käy kaiken ikäisiä ja tasoisia harjoittelijoita. Kynnys lähteä salille on täällä hyvin pieni. Voit treenata juuri sellaisena kuin olet.Hinta laatusuhde on kohdallaan.
I did go here and now arms not work. 5/7 perfect score!
Suosittelen
Sauna puuttuu!
Hyvin toimiva ja luotettava sali. Saa olla rauhassa ja tilaa riittää vaikka porukkaa olisi talo täynnä.
Kiva paikka näin aloittelijallekin! Laitteita sopivasti eikä turhan vaikeaselkoisia 🙂 Ainut miinus tulee suihkuista, joihin toivoisi hieman enemmän yksityisyyttä esim. leveämmillä loossiseinillä tai suihkuhuoneen ovikin olisi kiva, vaikkapa sellainen liukuovi!
A veritable oasis of physical exercise located in the heart of Helsinki this gym offers a comprehensive range of gym equipment as well as free weights and caters to experienced visitors and beginners alike. Quiet and insulated from hubbub of Esplanadi the premises enable total concentration on your workout!
Kiva treenipaikka keskeisellä paikalla
Hyvä sali, riittävästi vapaita painoja ja monipuoliset laitteet. Ennen kolmea ei ainakaan ruuhkaa.
js_loader

Palveluvalikoima

Kuntosali
Kuntosali
Fressi-trainer
Fressi Trainer
pienryhma
Pienryhmät
ravintoterapeutti
Ravitsemusohjaus
Fressi Trainer

Autamme sinut tavoitteisiisi!

Valitse kokeneesta joukostamme juuri oikea valmentaja sinulle tavoitteesi mukaan. Jokaisella Fressi Trainerilla on omaa erityisosaamista. Oli sitten tavoitteenasi saada lisää energiaa päivään, ylläpitää tai parantaa toimintakykyä, laittaa ruokavalio kuntoon, löytää motivaatio liikkumiseen, pudottaa painoa, kasvattaa lihasta, harjoitella tavoitteellisesti, tehdä oman lajisi oheisharjoittelua kuntosalilla, aloittaa liikuntaharrastus turvallisesti ja tehokkaasti tai jotain muuta, löytyy Fressiltä varmasti personal trainer sinulle!

Varaa aika tapaamiseen suoraan keskuksen Fressi Trainerilta (yhteystiedot sivun alaosassa).

Ensimmäinen konsultaatiokäynti on veloitukseton.

Host-tunti

Kuntosalin laitteet ja välineet

Henkilökunta

fressi_trainer_lauri_ylonen-1

Lauri Ylönen

Fressi Trainer

Hanki asiakkuus Fressi 24h Esplanadille

 

Miksi Esplanadin Fressi 24h kuntosali?

 • Auki 365 päivää vuodessa. Kuntosalimme on avoinna 24h joka päivä (myös pyhäpäivät).
 • Ei sitoutumisaikaa. Sinä päätät koska haluat harjoitella – sen takia tarjoamme asiakkuutta ilman sitoutumisaikaa.
 • Fressi Trainer saatavilla. Fressi Trainer auttaa sinua siinä mihin et omillasi pysty! Fressi Trainer ohjaa ja suunnittelee sinulle mielekästä, tehokasta ja monipuolista treeniä.
 • FRESSITV:n livetunnit sekä treenivideokirjasto käytössäsi.  Fressin ammattilaisten ohjaamaa yksilö- ja ryhmäliikuntaa aina saatavilla, vain verkkoyhteyden päässä – treenaa missä vain, LIVEnä tai oman aikataulusi mukaan.
 • Oman asiakkuutesi 100% hallinta. Oma Fressi -verkkopalvelun kautta sinulla on 100% hallinta asiakkuudestasi. Siellä voit esim. muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, varata Fressi Trainer aikoja, jäädyttää asiakkuutesi, ja seurata harjoitteluhistoriaasi. Voit myös helposti päättää asiakkuutesi netissä milloin tahansa.
 • Liikunta- ja Trainer-palvelujen maksu liikuntaseteleillä ja muilla liikuntaeduilla
 • Joustava asiakkuus; Voit valita joustavan asiakkuuden ilman sitoutumista tai määräaikaisen asiakkuuden merkittävällä hintaedulla. Sinä päätät!
 • Asiakkuuden voit tauottaa 1-3kk kerrallaan, 5 €/kk
 • Valitse käyttöösi joko yksi Fressi 24h kuntosali tai kaikki Suomen 48 Fressin kuntosalia - sinä päätät
 • Fressi on 100% suomalainen avainlippuyritys

Hanki asiakkuus tästä

Tutustu vaihtoehtoihin:
12kk
Joustava

Aloita nyt ja saat 12 kk määräaikaiseen asiakkuuteen jatkuvan hintaedun.

Asiakkuusvaihtoehdot

34,90€-52,90€ / kk

 • Aloitusmaksu 29€
 • FressiTV:n LIVE-tunnit ja online-treenikirjasto (arvo 12,90€/kk)
 • Voit myös valita käyttöösi kaikki Fressi-keskukset
 • Voit tarvittaessa pitää tauon (5,00€/kk)
Säästä 120€/vuosi
 • Meistä

 • Rekrytointi

 • Hygienia ja viihtyvyys

 • Turvallisuus

 • Yrityksille

 • Medialle

Vieritä ylös