Fressi 24h kuntosali Arabia, Helsinki

Uusi, huippunykyaikainen Fressi 24h kuntosali on avattu kauppakeskus Arabian 2. kerrokseen. Katso aloitusetu ja aloita treenit vaikka samantien!

Avoinna Fressi-kortilla 24h
vuoden jokaisena päivänä

Hallinnoi asiakkuuttasi 100% netissä

Kuntosali Fressi Arabia, Helsinki

Olemme halunneet tehdä asiat yksinkertaisiksi: aloitat, jäädytät ja lopetat asiakkuutesi itse netissä. Vastaanottoa tai rajattuja aukioloaikoja ei meillä ole, vaan treenaamaan pääset juuri silloin kun haluat - 24h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä!

 

Fressi 24h Arabia on upea, 530m2 huippunykyaikainen kuntosali laatua arvostavalle Kauppakeskus Arabian 2. kerroksessa! Meiltä löydät erinomaiset puitteet juuri oman tasoisellesi, nautinnolliselle kuntosaliharjoittelulle. Keskuksen rajattu asiakasmäärä takaa rauhallisen harjoitteluympäristön ilman jonottamista ja stressiä – tavoitteena sekä henkinen että fyysinen hyvinvointisi!

Monipuoliset harjoittelumahdollisuudet niin laitteissa kuin vapaissa painoissa. Työntökelkka 10m tekonurmella myös löytyy. Jos jotain ei löydy, niin käytössä olevista välineistä saa sovellettua käyttökelpoiset vaihtoehdot tarpeisiini. Ehdottomasti paras kilpailuvaltti on 3min kävelymatka kotiovelta. Toiseksi paras itselle on (toistaiseksi) maltillinen kävijämäärä. Suosittelen.Huom! Ei saunaa.
Siisti, ei liian ruuhkainen paikka. Entinen inhokki, on muuttunut suosikki lajiksi !!
Musiikki menee aina välillä useaksi päiväksi pois. Kuten tämä viikon perjantai-aamuna. On usein monta päivää pois ennen kuin palautuu. Muutenhan sali on 5/5
Nice little gym, new equipment, spotless clean, good selection of equipment.No staff present
Kompaktin kokoinen. Ainoa miinus on, että tangot ovat liukkaita vaikka kaikki välineet ovat uudet. Magnesiumia ei saa käyttää, joten maastavedossa isommissa raudoissa lähes pakko käyttää vetoremmejä.
Kallis kertakäynti oli koko rahan arvoinen. Loistavasti varusteltu, avara ja tyylikäs sali ja pääsin pitkästä aikaa myös saunomaan treenin jälkeen. Erittäin hyvä asiakaspalvelu.
Hei! Sali Arabia 135. Muuten ihan kivaa mutta se ovi kuntosalin ja pukuhuoneeseen vievän käytävän välillä rämähtää kovalla äänellä aina kun siitä joku kulkee ja se tapahtuu usein. Siinä on rentoutumiseen niitä hierontatuoleja ihan vieressä niin nyt ei kyllä toimi tämä juttu.. t: Ville
Hyvä paikka ja erinomaiset vehkeet🙂 vähän ahdas ja liikaa porukkaa arki iltaisin klo 16.... eteenpäin
Mahtava sali kaikki tarvittava löytyy ja kävikät ovat mukavaa porukkaa ainut että ei ole aktiivista respaa eikä nyrkkeily säkkiä.
Siisti, vilpoisa, lähellä. Käyn itse yleensä aamupäivisin 10-12 välillä eikä tuolloin ole koskaan ollut ruuhkaa tai jonoa laitteisiin.LISÄYS 5.8. Miesten pukuhuoneessa ovat lokeroiden ovet huonossa kondiksessa, kannattaisi korjata!
Hyvää. Paljon laitteita, niin ei tarvitse jonottaa, kun korvaava laite löytyy. Itselle hyvät kulkuyhteydet.Kehitettävää. Naisten saunassa jalat jäätyy, kun penkit ovat alhaalla ja saunan ovi on alhaalta auki.Olisi kiva, jos saisi penkkipunnerrus telineen rauhallisempaan paikkaan.
Arabiarannan Freshin sali on hyvä. Sauna ja pesutilat sen sijaan tarvitsisivat vähän ehostusta.
Kompakti, löytyy asiallinen välineistö ja siistit tilat. Voin suositella!
Hyvin huolehditun salin on annettu mennä hieman välinpitämättömään tunnelmaan. Hyvät pyörät on siirretty pois ja kulmaus, missä videoiden kautta pystyi ajamaan pyörillä haasteellisessa ympäristössä on pois, yhdistettynä sekaviin pyöriin. Laitteita on huoltamatta. Miesten pukuhuoneessa on pukukaappeja rikki? Näin aamu kävijänä arvostaisin pukuhuoneen siisteyttä, minkä omalta osltaan likaa keräävä matto korjaisi!
Omat kokemukset tästä salista on hyvät. Hinta ja laatu on kohdillaan. Hyvät pysäköintitilat parkkihallissa, kaksituntia ilmaista pysäköintiä ! Sporat ja dösat kulkee pitkin hämeentietä. Voin suositella myös muille !!
Great gym
Kiva sali monipuoliset laitteet
js_loader

Palveluvalikoima

Kuntosali
Kuntosali
Fressi-trainer
Fressi Trainer
pienryhma
Pienryhmät
ravintoterapeutti
Ravitsemusohjaus
Fressi Trainer

Autamme sinut tavoitteisiisi!

Valitse kokeneesta joukostamme juuri oikea valmentaja sinulle tavoitteesi mukaan. Jokaisella Fressi Trainerilla on omaa erityisosaamista. Oli sitten tavoitteenasi saada lisää energiaa päivään, ylläpitää tai parantaa toimintakykyä, laittaa ruokavalio kuntoon, löytää motivaatio liikkumiseen, pudottaa painoa, kasvattaa lihasta, harjoitella tavoitteellisesti, tehdä oman lajisi oheisharjoittelua kuntosalilla, aloittaa liikuntaharrastus turvallisesti ja tehokkaasti tai jotain muuta, löytyy Fressiltä varmasti personal trainer sinulle!

Varaa aika tapaamiseen suoraan keskuksen Fressi Trainerilta(yhteystiedot sivun alaosassa).

Ensimmäinen konsultaatiokäynti on veloitukseton.

Fysioterapia

Kuntosalin laitteet ja välineet

Henkilökunta

Fressi-trainer_inga_agonen

Inga Agonen

Fressi Trainer
jude

Jude Pabines

Fressi Trainer

Hanki asiakkuus Fressi 24h Arabiaan

 

Miksi Arabian Fressi 24h kuntosali?

 • Auki 365 päivää vuodessa. Kuntosalimme on avoinna 24h joka päivä (myös pyhäpäivät).
 • Ei sitoutumisaikaa. Sinä päätät koska haluat harjoitella – sen takia tarjoamme asiakkuutta ilman myös sitoutumisaikaa.
 • Fressi Trainer saatavilla. Fressi Trainer auttaa sinua siinä mihin et omillasi pysty! Fressi Trainer ohjaa ja suunnittelee sinulle mielekästä, tehokasta ja monipuolista treeniä.
 • FRESSITV:n livetunnit sekä treenivideokirjasto käytössäsi.  Fressin ammattilaisten ohjaamaa yksilö- ja ryhmäliikuntaa aina saatavilla, vain verkkoyhteyden päässä – treenaa missä vain, LIVEnä tai oman aikataulusi mukaan.
 • Oman asiakkuutesi 100% hallinta. Oma Fressi -verkkopalvelun kautta sinulla on 100% hallinta asiakkuudestasi. Siellä voit esim. muuttaa maksutietojasi, vaihtaa yhteystietojasi, varata Fressi Trainer aikoja, jäädyttää asiakkuutesi, ja seurata harjoitteluhistoriaasi. Voit myös helposti päättää asiakkuutesi netissä milloin tahansa.
 • Liikunta- ja Trainer-palvelujen maksu liikuntaseteleillä ja muilla liikuntaeduilla
 • Joustava asiakkuus; Voit valita joustavan asiakkuuden ilman sitoutumista tai määräaikaisen asiakkuuden merkittävällä hintaedulla. Sinä päätät!
 • Asiakkuuden voit tauottaa 1-3kk kerrallaan, 5 €/kk
 • Valitse käyttöösi joko yksi Fressi 24h kuntosali tai kaikki Suomen 57 Fressin kuntosalia - sinä päätät
 • Fressi on 100% suomalainen avainlippuyritys

Hanki asiakkuus tästä

Tutustu vaihtoehtoihin:
12kk
Joustava

Aloita nyt ja saat 12 kk määräaikaiseen asiakkuuteen jatkuvan hintaedun sekä lisäksi saat treenimaksut ELOKUUN 2024 loppuun yhteensä 19€:lla!

Asiakkuusvaihtoehdot

34,90€-52,90€ / kk

 • Aloitusmaksu 0€ (norm 29€)
 • Treenimaksut elokuun 2024 loppuun 19€
 • FressiTV:n LIVE-tunnit ja online-treenikirjasto (arvo 12,90€/kk)
 • Voit myös valita käyttöösi kaikki Fressi-keskukset
 • Voit tarvittaessa pitää tauon (5,00€/kk)
Säästä 10€/kk
 • Meistä

 • Rekrytointi

 • Blogi

 • Akatemia

 • Viihtyvyys ja hygienia

 • Turvallisuus

 • Yrityksille

 • Medialle

Scroll to Top