Liikuntakeskuksen rooli työhyvinvoinnin edistäjänä

Liikunnan vaikutukset työhyvinvointiin

Liikunta on tärkeä osa hyvinvointia ja sen merkitys työhyvinvoinnille on kiistaton. Säännöllinen liikunta parantaa fyysistä kuntoa, vähentää sairaslomapäiviä ja lisää energisyyttä töissä. Monissa tutkimuksissa on osoitettu, että liikunnan harrastaminen voi myös vähentää stressiä ja parantaa mielialaa.

Fressi haluaa tarjota asiakkailleen työhyvinvointia edistäviä palveluita liikuntakeskuksessaan. Monipuolinen ja innostava liikuntatarjonta on muokattu erityisesti työntekijöiden tarpeita varten. Liikuntakeskus tarjoaa erilaisia ryhmäliikuntatunteja, joissa voi rentoutua ja samalla kehittää kuntoa. Esimerkiksi joogatunnit, pilates ja venyttely auttavat lievittämään työpäivän aikana kertyvää jännitystä ja parantavat kehon liikkuvuutta.

Virkistävä tauko työpäivän aikana

Usein työpäivän aikana koemme pitkiä istumajaksoja ja keskittymistä vaativia tehtäviä, mikä voi aiheuttaa jäykkyyttä ja mielialan laskua. Fressi haluaa mahdollistaa työntekijöilleen virkistävän tauon työpäivän aikana. Liikuntakeskuksessa voi käydä esimerkiksi lyhyellä kävelylenkillä tai osallistua energisoivaan ryhmäliikuntatuntiin. Tämä auttaa palautumaan ja lisää tuottavuutta työpäivän jäljellä olevaksi ajaksi.

Fressin liikuntakeskuksen lisäksi tarjoamme myös muita palveluita työhyvinvoinnin tukemiseksi. Meillä on hyvinvointiasiantuntijoita, jotka voivat auttaa työntekijöitä löytämään juuri heille sopivia liikuntamuotoja ja kehittämään terveellisiä elämäntapoja. Tarjoamme myös valmennusohjelmia, jotta työntekijät voivat saavuttaa tavoitteensa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan.

Scroll to Top