Fressi – Kuntokeskus Lauttasaari tarjoaa monia vaihtoehtoja kuntoiluun

Viisi vinkkiä hyvinvoivaan ja tasapainoiseen arkeen

Tervetuloa Fressi – Kuntokeskus Lauttasaaressa

Fressi on Liikuntakeskus, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita kuntoilupalveluita Lauttasaaren alueella. Uskomme, että hyvinvointi ja kuntoilu ovat jokaisen ihmisen oikeus ja siksi tarjoamme asiakkaillemme monia vaihtoehtoja kuntoiluun. Fressi – Kuntokeskus Lauttasaari on täydellinen paikka kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille, jotka haluavat panostaa terveyteen ja hyvinvointiin.

Fressi tarjoaa monenlaisia kuntosalipalveluita parempaan hyvinvointiin. Lauttasaarelaiset voivat saavuttaa ja ylläpitää kuntoaan laajan ryhmäliikuntatarjonnan, kuntosalin sekä personal training -palveluiden avulla. Meiltä löydät myös rauhallisen ja virkistävän kylpyläosaston sekä monipuoliset hierontapalvelut, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja palautumaan harjoittelun jälkeen. Käytössämme ovat uusimmat laitteet ja ammattitaitoinen henkilökunta, jotta voimme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen.

Fressi – Lauttasaaren liikuntapaikka kaikille

Fressi – Kuntokeskus Lauttasaari on suunniteltu palvelemaan kaikenikäisiä ja -tasoisia kuntoilijoita. Olipa tavoitteenasi painonpudotus, lihaskunnon kasvattaminen tai yleiskunnon parantaminen, meiltä löydät varmasti sopivan tavan saavuttaa tavoitteesi. Pääset mukaan innostaviin ryhmäliikuntatunteihin, jossa ammattitaitoiset ohjaajat auttavat sinua saavuttamaan parhaan suorituskykysi. Jos taas kaipaat itsenäistä treeniä, meillä on laadukkaat kuntosalilaitteet ja -tilat, joissa voit harjoitella omaan tahtiisi.

Fressi panostaa myös asiakkaiden hyvinvointiin kouluttamalla henkilökuntaamme jatkuvasti uusimpiin trendeihin ja tutkimuksiin liittyen. Näin voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ohjeet ja vinkit liikunnan ja terveellisen elämäntavan ylläpitämiseen. Kun valitset Fressin, valitset palvelun, joka välittää asiakkaidensa hyvinvoinnista.

Scroll to Top