Fressi yrityksenä 2020-01-02T10:10:18+02:00

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin tarina alkaa jo vuodesta 1979. Tällöin perustettiin Tampereen keskustaan ensimmäinen Fressi, joka profiloitui heti erilleen perinteisemmistä kuntosaleista tarjoamalla yksinomaan ryhmäliikuntaa – siihen aikaan vain naisille.

Kuluneen reilun 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut ketjuna nykyiseen mittaansa, 40 virkeään toimipisteeseen ympäri Suomen. 16 täyden palvelun hyvinvointikeskuksen ja 24 Fressi24 -kuntosalin myötä Fressi on nykyään alan suurin kotimainen valtakunnallinen toimija. Fressin omistaa tamperelainen perheyritys Fysioline Oy, ja osoituksena kotimaisuudesta meille on myönnetty myös virallinen Avainlippu -tunnus.

Tänä päivänä Fressi tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, sekä ammattimaiset terveys- ja hyvinvointipalvelut miehille ja naisille, kuntoon tai kokoon katsomatta; Fressille tulemisen matala kynnys on meille avainasia. Nautinnollinen hetki omalle hyvinvoinnille avarissa ja siisteissä tiloissa, rento ilmapiiri ja aina laadukas asiakaspalvelu antavat hyvää mieltä ja puhtia päivään.

Fressi palvelee – pintaa syvemmältä.

Fysioline Fressi Oy
Y: 2538910-4
Arvionkatu 2
33840 Tampere
asiakaspalvelu@fressi.fi

Otamme tietoturvasi vakavasti – tutustu tietosuojaselosteeseemme.