Fressi on kotimainen perheyritys

Tuotamme kokonaisvaltaista hyvinvointia laadukkaiden liikunta- ja terveyspalvelujen avulla. Työllistämme satoja ammattilaisia, kaikki valmiina palvelemaan juuri Sinua!

Fressin tarina alkaa jo vuodesta 1979. Tällöin perustettiin Tampereen keskustaan ensimmäinen Fressi, joka profiloitui heti erilleen perinteisemmistä kuntosaleista tarjoamalla yksinomaan ryhmäliikuntaa – siihen aikaan vain naisille.

Kuluneen reilun 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut ketjuna nykyiseen mittaansa, 43 virkeään toimipisteeseen ympäri Suomen. 13 täyden palvelun hyvinvointikeskuksen ja 30 Fressi 24h kuntosalin myötä Fressi on nykyään alan suurin kotimainen valtakunnallinen toimija. Fressin omistaa tamperelainen perheyritys Fysioline Oy, ja osoituksena kotimaisuudesta meille on myönnetty myös virallinen Avainlippu -tunnus.

Tänä päivänä Fressi tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, sekä ammattimaiset terveys- ja hyvinvointipalvelut miehille ja naisille, kuntoon tai kokoon katsomatta; Fressille tulemisen matala kynnys on meille avainasia. Nautinnollinen hetki omalle hyvinvoinnille avarissa ja siisteissä tiloissa, rento ilmapiiri ja aina laadukas asiakaspalvelu antavat hyvää mieltä ja puhtia päivään.

Fressi palvelee – pintaa syvemmältä.

Fysioline Fressi Oy
Y: 2538910-4
Arvionkatu 2
33840 Tampere
Asiakaspalvelun yhteystiedot

Otamme tietoturvasi vakavasti – tutustu tietosuojaselosteeseemme.

  • Meistä

  • Rekrytointi

  • Hygienia ja viihtyvyys

  • Turvallisuus

  • Yrityksille

  • Medialle

Vieritä ylös