FRESSI AKATEMIA - KOULUTTAUDU JA TYÖLLISTY PERSONAL TRAINERIKSI

Fressi Akatemia on koulutusyksikkö, jonka tavoitteena on kouluttaa sekä työllistää personal trainereita. Fressi Akatemian (ent. FAF – Fysioline Academy of Finland) taustalla ovat Suomen suurin kuntokeskustoimija Fressi sekä Fysioline ja APT -auktorisoitu koulutusyhtiö Impulssi Valmennus Oy.

 

Koulutuksella hyvinvointi ja tuloksia

Fressi Akatemian tavoitteena on tarjota opiskelijoilleen maamme korkealaatuisinta Personal trainer -koulutusta ja yhdistää tähän Fressi -kuntokeskusketjun työllistymismahdollisuudet.

Lopputuloksena Suomen suurimman kuntokeskustoimijan Fressin jäsenistö pääsee nauttimaan korkealaatuisesta valmennusosaamisesta yksilö-, pienryhmä- ja hybridivalmennusten muodossa.

TAUSTALLA AINUTLAATUISTA KOKEMUSTA SEKÄ OSAAMISTA

Fressi Akatemia (ent. FAF – Fysioline Academy of Finland) on tähän asti toiminut osana Fysiolinea ja kouluttanut tuhansia personal trainereita ja kokemusta koulutusten järjestämisestä on kertynyt jo neljältä vuosikymmeneltä. Jatkossa FAF sulautuu kiinteäksi osaksi myös Fressiä ja toimii Fressi Akatemia -nimellä.

Fressi kuntokeskusketju palvelee asiakkaitaan yli 50 hyvin varustellun liikuntakeskuksen, kymmeniä tuhansia ihmisiä liikuttavan Fressi TV:n sekä nopeasti kasvavan, ammattitaitoisen, auktorisoidun valmentajatiimin avulla.

Fysioline Oy on hyvinvoinnin edelläkävijäyritys, joka on erikoistunut kuntosali-, kuntoilu- ja kuntoutusvälineiden, kylmähoitotuotteiden ja lääkkeiden maahantuontiin, vientiin ja valmistukseen sekä huoltoon ja koulutukseen.

Impulssi Valmennus Oy on Personal trainer -osaamisen ja elintapavalmentamisen edelläkävijäyritys, joka jatkossa toimii yhteistyössä Fressi Akatemian kanssa.

Fressi Akatemiassa yhdistyvät huippulaadukas koulutuskokonaisuus sekä Fressin mahdollistama työllistymispolku.

Fressin kanta-asiakas hyötyy Fressi Akatemiasta laadukkaiden valmennuspalveluiden, osaavan valmennustiimin sekä toteutuvien tavoitteiden ja unelmien muodossa.

FRESSI PERSONAL TRAINER -KOULUTUS

Fressi Personal trainer -koulutus on laadittu vastamaan nykyelämän ja tulevaisuuden kasvaviin liikunta- ja terveyshaasteisiin. Koulutusohjelma tarjoaa opiskelijalle valmennustaitojen lisäksi myös osaamista sekä työkaluja oman hyvinvoinnin kehittämiseen.

Varsinaisissa valmentajaopinnoissa keskitytään kokonaiskuormituksen hallintaan ja voimavarojen säätelytaitojen kehittämiseen unen, levon ja palautumistaitojen, stressinhallinnan, ravitsemuksen ja ravitsemuspsykologian, aktiivisuuden sekä liikunnan muodostaman kokonaisuuden kautta.

Koulutus starttaa fyysisen harjoittelun perusteiden opiskelusta, kuntosalivalmentaja -osuudesta, harjoitusohjelmien laadintaan sekä ammattimaiseen valmennustyöskentelyyn keskittymisestä, ravintovalmennuksen sekä psyykkisen valmennuksen osuuksista sekä valmentajan liiketoimintataitojen, kuten markkinoinnin, myynnin sekä viestinnän ja henkilöbrändäyksen kokonaisuuksista. Koulutuksen lopussa keskitytään vielä valmennuksen turvallisuustekijöihin sekä terveys- ja elintapavalmennustaitojen syventämiseen.

Fressi Akatemia -koulutuspolku tarjoaa rohkeutta ja itsevarmuutta päästä kokeilemaan uutta alaa ja vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin positiivisesti. Koulutuksen jälkeen pystyt valmentajana vastaamaan nykyasiakaskunnan yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Fressi Akatemia tuottaa ja valvoo Fressin oman personal trainer -koulutuspolun kehittämistä ja koordinoi valmentajien jatkokoulutuksia, jotka laaditaan yhdessä alan parhaimpien asiantuntijoiden kanssa.

Fressi Personal Trainer -koulutuksen käyneenä:

● Pystyt toimimaan Auktorisoituna Personal trainerina ja olet omaksunut tarvittavat tiedot, taidot ja työkalut, joiden avulla kykenet itsevarmasti antamaan liikunta- ja elintapaohjeita sekä saavuttamaan hyviä tuloksia erityyppisten asiakkaiden valmennuksessa.

● Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä Suomen suurimman kuntokeskustoimijan dynaamiseen valmennustiimiin!

● Fressi Personal trainer -koulutus on laadittu niin, että pystyt suorittamaan koulutuksen työn tai muun opiskelun ohessa.

Fressi_Akatemia_1

Ilmoittautuminen avoinna!

Uskomme Fressillä yksilö- ja ryhmävalmennusten kysynnän kasvuun. Siksi panostamme voimakkaasti sekä valmennustuotteiden kehittämiseen että valmentajatiimin kasvattamiseen ja osaamisen kehittämiseen.

Tarjoamme valmentajatiimillemme Suomen upeimmat liikuntatilat, suurimman asiakasmäärän sekä erinomaiset mahdollisuudet hyvään ansaintaan merkityksellistä, mukavaa ja monipuolista valmennustyötä toteuttaen.

Usein kysyttyä

Fressi Akatemia tuottaa ja valvoo Fressin oman personal trainer -koulutuspolun kehittämistä ja koordinoi valmentajien jatkokoulutuksia, jotka laaditaan yhdessä alan parhaimpien asiantuntijoiden kanssa.

Impulssi Valmennus Oy on hyvinvoinnin uudelleenmuotoiluyhtiö sekä personal training -osaamisen ja elintapavalmennuksen edelläkävijäyritys. Impulssi Valmennus Oy on kouluttanut vuodesta 2021 saakka kentälle noin 250 erinomaiset elintapavalmennustaidot omaavaa personal traineria sekä ravintovalmentajaa.

Fressi Personal trainer -koulutus on APT -auktorisoitu personal trainer -koulutus, joka sisältää 210 kouluttajavetoista lähi- ja etäkoulutustuntia. Koulutuksen kokonaislaajuus on 640 tuntia (lähi- ja etäopiskelu, digitaalisen oppimisympäristön materiaalit, harjoitusasiakkuus sekä lisenssikoe).

Fressi Personal trainer -koulutus sisältää seuraavat osiot:

● valmentajan oman hyvinvoinnin johtamisen verkkokoulutukset

● fyysisen harjoittelun perusteet (mm. kuormitusfysiologia, toiminnallinen anatomia, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelu),

● kuntosalivalmentajakoulutus

● harjoittelun suunnittelu ja ohjelmointi

● psyykkinen valmennus

● ravitsemuspsykologia ja ravintovalmennus,

● kestävyysvalmennus ja kestävyysharjoittelun ohjelmointi

● liikkuvuusharjoittelu ja sen ohjelmointi

● vaikuttava viestintä

● valmentajan liiketoimintataidot (tuotteistaminen, markkinointi, myynti, henkilöbrändäys ja yrittäjyys/ työskentely liikunta-alalla) sekä

● harjoittelun turvallisuus, elintapamuutos sekä eri elintapasairaudet sekä niiden huomioiminen harjoittelun suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ensimmäiset Fressi Akatemia -koulutukset järjestetään Helsingissä ja Tampereella, Koulutuksia toteutetaan kysynnän mukaan eri paikkakuntia painottaen.

Fressi Akatemia -koulutusten lähijaksot toteutuvat pääsääntöisesti Fressi -liikuntakeskuksissa, mutta osaltaan myös kumppanien tiloissa. Etäopiskelu toteutuu kouluttajavetoisten seminaarijaksojen osalta zoom-ympäristössä ja omatoimisen verkko-opiskelun osalta digitaalisessa Fressi Akatemia -portaalissa.

Fressikeskukset, paikkakunnat:

Pk-seutu: Fressi Espoonlahti tai/ja Fressi Niittykumpu

Tampere: Fressi Syke

Fressi Personal trainer -opintojen lähijaksot sekä verkkoseminaarijaksot toteutetaan viikonloppuisin. Koulutusten tarkemmat toteutusajat löydät täältä.

Fressi Personal trainer -koulutuksen pääsyvaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä sekä sitoutuminen koulutuksen opiskeluun aikatauluihin sekä oppimistavoitteisiin. Oleellisinta on aito innostus sekä kiinnostus oman osaamisen kehittämiseen, valmentajana toimimiseen sekä ihmisten auttamiseen.

Fressi Personal trainer -koulutuksen ovh -hinta on 2990 € (sis. alv).

Ilmoittautuessasi mukaan Fressi Personal trainer -koulutukseen, sitoudut n. 6 kk kestävään, intensiiviseen ja innostavaan koulutusmatkaan yhdessä samanhenkisten opiskelukavereidesi kanssa. Koulutus sisältää 6 lähiopiskelupäivää, 8 verkon yli opiskeltavaa seminaaripäivää sekä harjoitusasiakkuuden ja digitaalisessa oppimisympäristössä omalla ajalla tapahtuvan opiskelun.

Tervetuloa kouluttautumaan ja toteuttamaan unelmia Fressi Akatemiaan!

Fressi Akatemiassa opiskelu avaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden personal trainerina työllistymiseen Fressi -keskuksiin. Tavoitteenamme on rekrytoida vuoden 2024 aikana uusia personal trainereita ja täydentää ammattitaitoista valmennustiimiämme valmennuspalveluiden kysynnän kasvaessa.

Oletko jo personal trainer tai fysioterapeutti?

Katso avoimet työpaikkamme: fressi.fi/rekrytointi

Lisätietoja Fressi Akatemiasta sekä Fressi Personal trainer -koulutuksesta:

Riku Aalto
(personal trainer koulutuksen sisältö ja aihepiirit)
p. 050 349 4099
riku.aalto@impulssi.fi

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja haluat kuulla lisää, täytä alla oleva lomake SITOUMUKSETTA. 

  • Meistä

  • Rekrytointi

  • Blogi

  • Akatemia

  • Hygienia ja viihtyvyys

  • Turvallisuus

  • Yrityksille

  • Medialle

  Scroll to Top