Viihtyvyys Fressillä

Meille on tärkeää, että jokaisella fressiläisellä on viihtyisät treeniolosuhteet.

Tutustu tällä sivulla yksinkertaisiin viihtyvyysohjeistuksiimme - kanssatreenaajat kiittävät!

1. Ulkokengät tulisi laittaa kenkätelineeseen ulko-oven viereen (tai pukuhuoneen ovelle). Näin lattiat pysyvät puhtaana ja siistinä, ja vältämme turhia liukastumisia märällä lattialla.

2. Laukut ja päällysvaatteet tulisi laittaa pukukaappeihin tai pienempiin lukollisiin lokeroihin, jotta kaikille on riittävästi tilaa pukuhuoneissa ja tavarasi pysyvät tallessa.

3. Pidä huolta, että laitat painot ja tavarat paikoilleen käytön jälkeen.

4. Toivomme, että harjoittelet puhtailla vaatteilla ja kuivilla/puhtailla kengillä välttääksemme epämiellyttäviä hajuja ja pitääksemme tilat raikkaina.

5. Pidä halutessasi puhelinta mukana treenatessa, mutta siirry puhumaan alueille missä et häiritse muita asiakkaita (esim. sisääntuloaulaan). Kuvatessasi pidä erityistä huolta, että kukaan ei joudu kuvaasi tahtomattaan.

6. Toivomme, että käytät omaa käsipyyhettä tai saatavilla olevia käsipyyhkeitä sekä desinfiointiainetta pyyhkiäksesi laitteet hiestä käytön jälkeen.

7. Toivomme, että päästät muut asiakkaat käyttämään laitteita ja välineitä sarjojesi välillä - sopu sijaa antaa.

8. Lopuksi toivomme, että autat meitä säilyttämään alhaisen melutason ja toimit yleisesti hyvien tapojen mukaisesti kaikkien viihtyvyyden varmistamiseksi.

Kokeile Fressiä kaksi viikkoa veloituksetta!

Tutustu rauhassa palveluihimme ja koe Fressin laatu

  • Yrityksille

  • Medialle

  • Meistä

  • Rekrytointi

  • Viihtyvyys

  • Turvallisuus

Vieritä ylös