Viihtyvyys ja hygienia Fressillä

Meille on tärkeää, että jokaisella fressiläisellä on viihtyisät treeniolosuhteet.

Tutustu tällä sivulla yksinkertaisiin viihtyvyys- ja hygieniaohjeistuksiimme - kanssatreenaajat kiittävät!

Viihtyvyys

Fressi-kortti on henkilökohtainen. Älä päästä sillä muita sisään, tai luovuta sitä toisen käyttöön ilman asiakkuuden siirtoa. Fressi-kortin väärinkäytöstä veloitamme kulloinkin voimassa olevan tarkastusmaksun.

Jätäthän ulkokengät heti ulko-oven vieressä (tai pukuhuoneen ovella) sijaitsevaan kenkätelineeseen. Näin lattiat pysyvät puhtaana ja siistinä, ja vältämme turhia liukastumisia märällä lattialla.

Laukut ja päällysvaatteet laitetaan aina pukukaappeihin tai pienempiin lokeroihin (muista oma lukko), jotta kaikille on riittävästi tilaa pukuhuoneissa ja tavarasi pysyvät tallessa.

Tyhjennäthän kaapin/lokeron aina treenin jälkeen. Hyvinvointikeskuksissa on tarjolla vuokrakaappeja treenivarusteidesi säilytystä varten.

HUOM: Fressi ei ole vastuussa henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta. Mikäli huomaat, että olet hukannut arvotavaran, otathan pikimmiten yhteyttä asiakaspalveluumme. Säilytämme löytötavaroita kuukauden ajan.

Toivomme, että harjoittelet puhtailla vaatteilla ja kuivilla/puhtailla sisäkengillä välttääksemme epämiellyttäviä hajuja ja pitääksemme tilat raikkaina. Avojaloin treenaaminen ei ole suositeltavaa hygienian ja turvallisuuden vuoksi. Suosittelemme ottamaan mukaan oman hikipyyhkeen tai vaihtoehtoisesti käyttämään käsipyyhettä.

Ethän käytä voimakkaita hajusteita yleisissä tiloissa.

Pidä halutessasi puhelinta mukana treenatessa, mutta siirry puhumaan alueille missä et häiritse muita asiakkaita. Kuvatessasi pidä erityistä huolta, että kukaan ei joudu kuvaasi tahtomattaan - toisen luvatta kuvaaminen on ehdottomasti kielletty.

Päästäthän muut asiakkaat käyttämään laitteita ja välineitä omien sarjojesi välillä - sopu sijaa antaa.

Ethän pudota painoja. Pidä myös huolta, että laitat painot ja tavarat paikoilleen käytön jälkeen. Jos käytät magnesiumia, käytäthän nestemäistä (=ei palaa/jauhetta), jotta harjoittelualue pysyisi siistinä.

Toivomme, että käytät omaa käsipyyhettä tai saatavilla olevia käsipyyhkeitä sekä desinfiointiainetta pyyhkiäksesi laitteet hiestä käytön jälkeen.

Lapset ja perheet ovat erityisen tervetulleita Fressiin, mutta huomioithan, että alle 12-vuotiaiden paikka on Lasten Fressi -tila (ei esim. kuntosali tai hierontatuoli). Lasten Fressi on käytössäsi Fressi hyvinvointikeskuksissa (pl. Kamppi) aukioloaikojensa mukaisesti.

Fressiltä tulee poistua ennen sulkemisaikaa. Hälyttimet kytkeytyvät sen jälkeen päälle automaattisesti, ja hälytyksestä aiheutuvat vartija- yms. kulut veloitetaan asiakkaalta kulloinkin voimassa olevan tarkastusmaksun muodossa.

Lopuksi toivomme, että autat meitä säilyttämään alhaisen melutason ja toimit yleisesti hyvien tapojen mukaisesti kaikkien viihtyvyyden varmistamiseksi.

Haluamme myös taata jokaiselle treenirauhan keskuksillamme. Ethän siis häiritse muita kanssatreenaajia - kunnioitetaan jokaisen omaa treeniä.

Hygienia

turv3

Turvaväli

Pidä kohtelias etäisyys muihin treenaajiin. Hyödynnä mahdollisuuksien mukaan treeniaikoja ma-pe klo 16-20 ulkopuolella käyttöasteen tasaamiseksi.

käsipesu-e1598010816711

Käsienpesu

Pese kädet ennen ja jälkeen treenin. Hyvä käsihygienia on aina tärkeää, ja auttaa estämään tartuntojen leviämistä.

suihkepullo-e1598011279530

Laitteiden puhdistus

Puhdista laitteet käytön jälkeen – löydät desinfiointiainetta ja käsipaperia useammasta pisteestä ympäri keskusta.

siivous-e1598010856967

Siivous

Kuntosali siivotaan ammattilaisten toimesta perusteellisesti, tarkan siivousohjelman mukaisesti.

lootusasento-ryhmaliikunta-e1598011326197

Ryhmäliikunta

Muista pitää kohtelias etäisyys vierustoveriin, ja puhdista matot ym. välineet käytön jälkeen.

tauti-e1598011365906

Älä tule sairaana salille

Mikäli Sinulla on hiemankaan flunssan oireita, jätä salikäynti väliin – kanssatreenaajat kiittävät!

Mikäli sinulla on kysyttävää aiheesta, ota viipymättä yhteys Fressin asiakaspalveluun.
Miellyttäviä treenejä Fressissä!

Yhteistyössä:

Desipower

Takaisin etusivulle >>

Kokeile Fressiä kaksi viikkoa veloituksetta!

Tutustu rauhassa palveluihimme ja koe Fressin laatu

  • Meistä

  • Rekrytointi

  • Blogi

  • Akatemia

  • Viihtyvyys ja hygienia

  • Turvallisuus

  • Yrityksille

  • Medialle

Scroll to Top