Onnistumisia: Lea

Lähtökohta oli mitä parhain

\”Pääsin vaikuttamaan treenitekniikoihin ja omaksuttaviin asioihin puhtaalta pöydältä. Tarkoituksenamme oli rakentaa kivijalka joka kestää arjen haasteet ja mahdollistaa jatkossa kovatkin jumppailut!

Aloitimme 5.11.2014, tapaamisia takana nyt noin 150. Paljon tietoa ja taitoa keritty tässä ajassa kartuttamaan!\”

 

Lea on ollut heti alusta vastaanottavainen oppilas, mikä osaltaan tehnyt työni helpoksi. Olemme oppineet tuntemaan toisemme pitkän asiakas suhteen myötä, mikä helpottaa entisestään yhteistyötä ja tuo lisä arvoa treenamiselle.

Nopeasti alkoi lihas tarttumaan ja kroppa jämäköitymään. Ravintopuoli laitettiin palvelemaan treenaamisen tarpeita, levon merkitys käytiin myöskin tarkasti läpi! Ajurina koko matkan ajan ollut treenaaminen, fysiikan monipuolinen parannus. Kun tekee salilla töitä niin haluaa myös antaa kunnon ravintoa keholle. Lepo asettui uomiinsa helpoiten!

Matkan varrella Lea on saanut kohennettua verenpainearvojaan, myös kolesteroli on nyt hyvällä mallilla! Aerobinen kunnon kohentaminen on ollut haastavinta, suorastaan pieni mörkö. Syykin onneksi löytyi ja saimme helpotuksen siihenkin asiaan. Tätä nykyä happi kulkee mainiosti ja syke jumpatkin sujuvat kivasti, ilman tukehtumisen tunnetta. Asenne, kaikessa tekemisessä on muuttunut todella paljon. Olemme tehneet työtä henkiselläkin puolella paljon, vaikutus suorituskykyyn ilmeinen. Matka se jatkuu ja kaikki mahdolliset haasteet voitamme, yhdessä!

 

\”Oikeastaan voisi ajatella, että on pieni ihme, että koskaan edes päädyin Fressille. Suoraan sanottuna se oli vahinko. Asenteeni kuntosaleja kohtaan ei ollut kovin kummoinen, ajattelin sen maailman olevan kaukana minusta!

Se, että annoin houkutella itseni tällaiseksi kuvittelemaani maailmaan, oli minun näkökulmastani rohkeutta ja hulluutta. Tämän maailman sijasta huomasinkin, että ihmiset salilla olivat aivan tavallisia, kaikenikäisiä ja kaiken kuntoisia, eikä kukaan tuntunut kiinnittävän minuun mitenkään erityistä huomiota, Ja sitten tukena, suurena sellaisena, oli Jouni, joka kärsivällisesti ja suurella ammattitaidolla opasti tälle tielle: miten treenataan ja miten se on kivaa…

Tällä tiellä olen ollut nyt kolmisen vuotta. Matka on ollut niin kuin elämäkin.. vaihteleva. Mitään en ole oppinut nopeasti ja yhdellä sanomisella. Mutta hitaasti kömmähdyksiäkin tehden ja kantapään kautta kokeillen kyllä. Uskallanko puhua onnistumisesta, mitä se minulle on ollut? En halua typistää onnistumistani senteiksi, kiloiksi tai nostamani raudan mukaan… vaikka voihan se niitäkin olla itseni kanssa kilpaillessa. Suurin voitto on ollut ilo ja mielihyvä, minkä olen saavuttanut liikunnan kautta. Voisi kai sanoa, että se vanha Lea on kadonnut jonnekin, ainakin osittain. On ihana voida hyvin ja tehdä itselleen hyviä asioita.\”

– Lea

 

Scroll to Top