“Olin ajatellut, että olen pökkelö, jolla nippa nappa ulottuu sormet varpaisiin” Ennakkoluulot saivat kyytiä kun Juri aloitti treenit PT:n kanssa

Juri Silvennoinen on kauneusalan ammattilainen, joka on viettänyt muodin ja estetiikan parissa jo kolme vuosikymmentä. Kulttuuririennoissa ja matkoilla viihtyvälle miehelle kuntoilu on uudempi harrastus

“Kumppani patisti mut ekan kerran mukaan. Mulla oli ollut sellainen mielikuva, että salilla on vaan pumppaavia karpaaseja ja upeakroppaisia mimmejä. Että ei sinne taviskroppainen mahdu.” Juri toteaa ja jatkaa: “Olin alussa siinä tilanteessa, että ei huvita, ei oo mun juttu ja en halua.”

“Sitten ajattelin, että eipä siitä haittaakaan ole. Eikä ollutkaan. Oma kroppa muuttuu auttamatta iän myötä. Nykyään tiedän, että itselleen tässä hyvää palvelusta tehdään.”

“Minua on motivoinut realistiset tavoitteet. En odota, että ensi vuonna tässä ollaan totaali tikissä vaan tavoittelen kokonaisvaltaista terveyttä.”

\"\" \"PT:n kanssa voi oivaltaa uutta. On hieno tunne, kun on sisäistänyt ja oppinut kuulemansa.\" Juri ja Fressi Kampin Personal Trainer Camille Gruel

Trainerista tukea treeniin

Tänä vuonna Juri aloitti treenit yhteistyössä Fressi Trainerin kanssa. “Lähdin treenaamaan trainerin kanssa, koska haluan tehdä asiat oikein ja tavoitteellisemmin. Vaikka mitään tajunnanräjäyttävää määränpäätä ei ole, tavoitteenani on tehdä asiat niin, että niissä on järki. Olen saanut hyviä treenivinkkejä myös kotioloissa tehtäväksi.\"

“Monet ennakkoluulot ovat osoittautuneet matkan varrella vääriksi. Ollaan tehty liikeratoja, joihin en ikinä uskonut taipuvani. Olin ajatellut, että olen pökkelö, jolla nippa nappa ulottuu sormet varpaisiin! Ammattilaisen kanssa sitä huomaa, että asiat, joiden ajatteli olevan mahdottomia, onkin mahdollisia.” Juri toteaa ja jatkaa: “PT:n kanssa voi oivaltaa uutta. On hieno tunne, kun on sisäistänyt ja oppinut kuulemansa. Ja jos siitä tulee vielä tuloksia niin sehän on parasta!”

“Ja jos on päivä, jolloin ei huvita lähteä, niin kyllä se kummasti motivoi kun on aika ja paikka treeneille kalenteriin merkattuna!”

Itse saavutettuna paras

Kampin Fressille on Jurin mukaan aina “rehellisesti mutkaton tulla”.

“Henkilökunta on aina avuliasta ja iloista. Vaikka itsellä olisi huono päivä, niin tänne kun astuu sisään niin tulee hymy.”

Syksystä on luvassa liikunantäyteinen, kun Juri jatkaa treenejä Fressi Trainerin kanssa. Juri haluaa jatkossakin pitää itsestään huolta, ennen kaikkea koska siitä tulee hyvä olo.

“Jos sulla on puutalo ja sä maalaat sen itse: otat ensin vanhat maalit pois, putsaat, raaputat, skrabaat, vietät sen äärellä aikaa... Miten hyvältä se tuntuu kun katsot, että olet tuon tehnyt itse ja tuonkin laudan tuosta fiksannut. Sama juttu pätee omaan kroppaan ja hyvinvointiin. Kun joku on itse saavutettua niin totta kai se tuntuu hyvältä.”

Jurin Mieskin lifestyleblogia pääset lukemaan täältä

 

Teksti ja kuvat: Kerttu Skyttä

Scroll to Top