Haaste helmikuulle!

Tammikuuta on muutama päivä enää jäljellä. Kovaa vauhtia kevättä kohti kuljetaan. Aivan mahtavaa!

Heitäppäs haaste helmikuulle.

Neljälle viikolle. 28 päivälle. 672 tunnille. 40320 minuutille.
Haaste voi olla mikä tahansa mutta haasteen on tarkoitus muuttaa meitä tavalla tai toisella. Esimerkiksi asennoitumistamme asioihin, kanssaihmisiin tai elämään yleensä. Muutos arjen toimintatavoissa, treenirutiineissa tai ravintotottumuksissa.

On todistettu että yli 20 päivän ajan tietoisesti tehty, ajateltu ja suunniteltu muutos alkaa pikkuhiljaa vaikuttamaan elämäämme näkyvästi. Ajatuksista tulee sanoja, sanoista tulee tekoja ja teoista tuloksia, uusia positiivisia sellaisia.

Mieti vaikka suhtautumistasi kiireeseen ja stressiin. Jatkuva hoppu koko ajan. Työt kaatuvat päälle ja vuorokaudesta loppuvat joka päivä tunnit kesken. Mitä voisit asialle tehdä? Olisiko aihetta ottaa aikalisä, tarkastella tilannetta hetki ja lähteä priorisoimaan asiat tärkeysjärjestykseen. Jo asenteen muutos ratkaisee paljon kun hiukan löysää hihoja.

Entä sitten liikunta? Ei ehdi. Ei jaksa. Ei huvita. Ei se kunto kuitenkaan nouse tai paino kuitenkaan laske, ajatellaan. Mitäköhän asialle voisi tehdä? No ensinnäkin lopettaa tekosyiden keksiminen, sillä siinä ajassa olisi jo ehtinyt vetää lenkkarit jalkaan tai pakata salikamppeet kassiin ja lähteä nostamaan sitä sykettä.

Tuhlaamme aikamme turhaan valittamiseen, \”mutta kun\”- syiden etsimiseen ja keksimiseen.

Jos pystyisit 28 päivässä muuttamaan elämässäsi jotain sellaista johon pystyt itse suoraan vaikuttamaan, niin mitä se olisi?

Tämä haaste on juuri sinulle! Ota tai jätä mutta jos päätät tarttua siihen niin takuuvarma muutos odottaa sinua neljän viikon jälkeen.

Minä otan haasteen vastaan ja yllytin siihen muutaman kaverinkin. Kuka muu on messissä?

 

-Heidi-

 

Scroll to Top