Enemmän duoo ku soloo

Kuningasidea siitä lauloi muutama vuosi sitten – miten olisi parempi, jos meillä olisi enemmän duoa, pelkän sooloilun sijaan. Oletko koskaan miettinyt, että siitä saattaisi olla hyötyä myös treenatessa?

Ensimmäinen hyöty kimpassa harjoittelusta lienee se, että kun jonkun kanssa on sovittu milloin nähdään treenien merkeissä, on huomattavasti vaikeampaa perua – harjoitus tulee siis tehtyä varmemmin. Sen lisäksi, useiden tutkimusten valossa, näyttäisi siltä, että yhdessä treenaten tulee tehtyä tehokkaampi harjoitus.

On myös mahtavaa päästä jakamaan treenin tuloksia jonkun kanssa, joka jakaa saman innostuksen – samalla innostuksella saattaa myös lähteä kokeilemaan jotain ihan uutta.

Tammikuu on pian takana päin, katseet jo ehkäpä suunnattuna kevääseen ja tulevaan kesään. Olisiko treenikaveri ratkaisu siihen, että tänä keväänä löytäisit omaan hyvinvointiisi vielä lisää potkua?

Fressin kevään toinen ryhmäliikunnan uutuus, Fressi Duo tarjoaa mahdollisuuden tulla treenaamaan ihan soolona, mutta saamaan kuitenkin \”duo-treenaamisen\” hyödyt – tsemppiä, sovittu aika ja paikka ja kevään mittaan tulosten jakamistakin. Lämpimästi tervetuloa yksin, kaksin tai vaikka porukalla!

– Piia

Scroll to Top