Rokkaava projekti alkoi: Miian fiiliksiä alkutesteistä

”Ensimäinen päivä jota hiukan pelkäsinkin! Nyt on tarkoitus katsoa miten huono on lähtötilanne ja huonohan se on! Se kyllä on itselläkin tiedossa. Painoa on kertynyt aivan liikaa ja ruokailutottumukset kaukana suosituksista. Välillä huikeita ruokailuvälejä joita korvataan sitten herkuilla ja isommilla annoksilla. Kroppa on siis jumissa kun ei ole minkäänlaista rytmiä, liikaa herkkuja. Nesteet eivät liiku ja aineenvaihdunta seisoo. Mitätön liikkumismäärä ei auta jaksamisessa tai muussakaan.

Aloitettiin kehonkoostumusmittauksella: On rasvaa mutta onnekseni on myös lihasta! Siitähän on mukava jo lähteä liikkeelle.

Punnerruksia testattiin maksimitestillä. Epäilin etten saa kuin max yhden, mutta menihän noita sitten Martin innostamana useampi jes! Ei vaan voi sanoa että olisi mitään kivaa ollut, yhtä helvettiä =D

Seuraavaksi vuorossa vatsalihakset, joiden olemassa oloa rasvakerroksen alla epäilin. Olihan ne kuitenkin siellä, tehtiin vatsat alasekävamman vuoksi jumppapallon päällä, tässä on paljon parannettavaa.
Kyykyt ” ei helvetti”!  Lämmittelin crosstrainerilla etureidet jo hapoille ja nyt sitä sitten tehdään niin monta kuin jaksaa? Plussaa että en pyörtynyt vaikka sydän meinasi pysähtyä! (Tässä tulikin hyviä ohjeista paremman asennon löytämiseen että polvet pysyy kunnossa ja oikeat lihakset työskentelee)

Liikkuvuus on minulla ollut aina hyvä, yliliikkuvia niveliäni tosin täytyy toppuutella.

Odotan innolla sitä kun voin muistella miten vaikeaa oli ekoilla kerroilla.

THE DAY AFTER! Joo se on jännä miten sitä huomaa kaikki rappuset ja vessassa käynnit kun reidet huutaa eilistä testiä, mitäs läksit =D Kipeä olo mutta onnekseni vain lihaksissa, muiden ihmisten huviksi kävelen kuin ankka tai länkkäri. Jalat on pahimmat mutta tuntuu tuossa yläkropassakin kun jotain tekee. Tein palautuksena kahden tunnin kävelylenkin metsässä, Joulukuusikin löytyi samalla.

Toinen päivä…… EIIIIIII tää vaan pahenee! Jumia on nyt joka paikassa ja fyysisesti että henkisesti väsyttää, epätoivo ja säälittävä ruikutus. Selittämättäkin selvää lepäsin koko päivän.

Päivä kolme: Matka Helsinkiin alkaa. Olo alkaa jo helpottaa, lepo ja magnesium teki siis hyvää. Demon äänitykset alkakoon!”

Tästä se alkaa minun taival terveellisempään elämään! Into ei siihen ole laantunut vaikka välillä kiroiluttaa ja koskee, haastaahan se tämä epärytmissä menevä elämä.

Helpoksi en tätä ole kuvitellut, mutta nyt kun on ammatti PT ohjaamassa, niin varmistuu että teen asiat oikein ja hyvässä tahdissa!”

Scroll to Top