Mittaukset ja testaukset

...ja tiedät missä mennään!

Tarjoamme monipuolisen kattauksen erilaisia mittauksia ja testauksia, joiden avulla pystytään kohdistamaan terveyttä edistäviä toimenpiteitä juuri oikeisiin osa-alueisiin.

Firstbeat -hyvinvointianalyysi

Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

Tieteellisesti kehitetty Firstbeat-hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Näe arkesi uudessa valossa

Näet, mitkä ovat keskeisiä kuormitustekijöitä omassa arjessasi, mikä auttaa sinua palautumaan, mikä on tämänhetkinen kuntotasosi ja millaiset ovat liikunnan vaikutukset kuntoosi ja terveyteesi. Tekemällä pieniä muutoksia arjessasi voit vaikuttaa merkittävästi omaan jaksamiseesi ja hyvinvointiisi.

Löydä tasapaino tekemisen ja levon välillä

Tunnista kehoasi kuormittavat ja palauttavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Selvitä kuntotasosi ja löydä itsellesi sopiva treenimuoto- ja taso.

Seuraa hyvinvointisi kehittymistä

Seuraa hyvinvointisi kehittymistä säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa tehtävällä seurantamittauksella. Se antaa tekemiselle selkeää suuntaa ja motivaatiota sekä auttaa hahmottamaan, ovatko tekemäsi muutokset olleet toimivia vai tarvitseeko strategiasi vielä pientä hienosäätöä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Hinnasto

Firstbeat-mittaus ja henkilökohtainen analyysi 179€ (sis. alv 24%)

2 x Firstbeat-mittaus (alku- ja seurantamittaus) ja 2 x henkilökohtainen analyysi 299€ (sis. alv 24%)

SECA -hyvinvointianalyysi

Hyvinvointianalyysilla kuva kehosi nykytilasta

Treeniä aloittaessa tai uusia tavoitteita määriteltäessä on tärkeää saada luotettavaa tietoa kehon nykytilasta. Tieto mahdollistaa harjoituksen optimoinnin ja oikeisiin asioihin keskittymisen. Mittaus voidaan toistaa harjoittelun edetessä, jotta varmistutaan treenin tehokkuudesta.

Kaikista Fressin hyvinvointikeskuksista löytyvä Seca-kehonkoostumusanalysaattori kertoo kuntoilijalle tietoa solutasolta asti. Seca -hyvinvointianalyysissa mitataan 19 eri sähkötaajuuden avulla kehon rasvamassaa, terveydelle haitallisen viskeraalirasvan määrää, solun ulkoisen ja sisäisen veden määrää, solujen määrää sekä luustolihasmassaa. Mittaustulos on jopa 97% verrannollinen magneettikuvauksen kanssa.

Mittauksen tekevältä Fressi Trainerilta tai Fysioterapeutilta saat neuvot siihen, miten liikunnan ja ravitsemuksen avulla voidaan vaikuttaa oman kehon mahdollisiin muutostarpeisiin.

SECA-hyvinvointianalyysin hinta on 60€. Varaa aika analyysiin lähimmästä Fressi hyvinvointikeskuksesta.

Palvelut-SECA-hyvinvointianalyysi-mobiili

Kokeile Fressiä kaksi viikkoa veloituksetta!

Tutustu rauhassa palveluihimme ja koe Fressin laatu

  • Meistä

  • Rekrytointi

  • Hygienia ja viihtyvyys

  • Turvallisuus

  • Yrityksille

  • Medialle

Vieritä ylös