I love me – Yes I do.

Mitä luksusta onkaan itsensä helliminen. On se sitten jokin hoito, liikuntaelämys tai jotain uutta ihanaa omaan kaappin. Vuosittaiset I love me –messut tarjoavat kaikkea tätä, hyvinvointia ja kauneutta niin keholle kuin mielelle, ja niiden aika on nyt tänä viikonloppuna (20.-22.10.2017).

 

Hyvinvoinnin ”Hullut Päivät\”

Kuntosaliketjut esittäytyvät isoilla standeillä. Jokainen löytää varmasti itselleen sopivan liikuntapaikan, kun vain malttaa hieman kysellä palveluntarjoajilta. Messutarjoukset ovat yleensä lyömättömiä. Esimakua keskuksien jumppatarjonnasta voi käydä katsastamassa hallissa 6 Areena lavalla. Fressin ihanat ohjaajat löydät lavalta lauantaina klo 14 ja sunnuntaina klo 15.

Oman kehon painolla tehtävät treenit pitävät yhä pintansa. Helppoa ja tehokasta, ilman turhia kikkailuja. Hiki on taattu ja kuntokäyrä nousussa. Messuvierailijan ei tarvitse tyytyä vain katsomiseen, sillä kaikilla on mahdollisuus osallistua niin Fustra kun erilaisille jooga- ja meditaatiotunneille, jotka löytyvät omalta alueeltaan ja ovat veloituksettomia.

 

Kehon tila ja lääkkeetön kivunlievitys

Verensokerin voi käydä mittauttamassa, puristusvoiman vahvuudelle saa varmistuksen, ryhtiä arvioidaan, silmien kuivuusatetta mitataan. Myös erillisiä laboratoriotestejä on saatavilla mm. kehon hivenaine- ja vitamiinipitoisuuksista.

Moni liikkuja tuntee tervettä lihaskipua, mutta tunne voi äityä kovin ikäväksi riesaksi. Omron on jo vuosia sitten tuonut markkinoille TENS-kotihoitolaitteen, mutta on nyt isommin esillä messuilla. Hoito perustuu ihon kautta tapahtuvaan sähköiseen stimulaatioon. Oli kyseessä sitten akutti niska- hartiakipu, migreeni, nivelkipu, 15minuutin hoito helpottaa. Tuli tunne, tätä haluan ehdottomasti kokeilla, koska paljon liikkuvana myös lihaskivut ovat tuttuja tunnetiloja. Messujen lomassa voi hetken nauttia hieronnasta, kiropraktikon käsittelystä ja muista hoidoista. Moni lähtee messuilta ripsipidennysten kanssa ja koristeellisin kynsin.

 

Oletkaunis. fi

Vaikka olen aina ollut tiiviisti kosketuksissa kauneuden ja hyvinvoinnin kanssa, oli Jeffree Star minulle aivan uusi tuttavuus kosmetiikan puolella. Mutta ei sadoille muille, jotka halusivat selfien meikkiguru Jeffreen kanssa. Hän on meikkimaailman yksi seuratuimipia kauneusvlogaajia. Jeffreetä odotettiin kuin superstaraa ja messuosasto oli tukossa. Messuilla lanseerattiin hänen uusi meikkikokoelmansa ja Suomi sai kunnian olla ensimmäinen. Kosmetiikkaa ja hiustuotteita löytyy joka lähtöön usealta eri brandilta. Päivien aikana myös muodin trendit nousevat näytöslavalle.

 

Herkuttelua hyvällä omatunnolla

Metrilakujen aika alkaa olla ohitse. Toki niitäkin vielä saa, mutta on mukava huomata, että ihmiset kinnittävät enemmän ja enemmän huomiota siihen mitä suuhunsa pistävät. Tästä johtuen ruokatrendit ovat menneet terveellisempään ja ravitsevampaan suuntaan.

Messumaistatuksia ja-tarjouksia on pilvin pimein. Suun sai makeaksi Lohilon-proteeinijäätelöllä, Barebells vanukkailla ja patukoilla. Muita, jotka ovat kanteneet terveellisemmät patukkansa kekoon mm. Delight, Puhdistamo, Leader. Kaikissa on pyritty minimoimaan sokeri ja rasva, lähtemättä siihen kuitenkaan maun ehdoilla, sillä nämä tuotteet ovat suussa sulavia. Terveellisyys ei rajoitu vain ruokiin vaan sama trendi on juomissa. Vähäkaloriset luonnollisesti energisoivat, vitaminisoidut ja raikastavat nesteet ovat janoisten saatavilla. Myös superfoodit ja lisäravinteet ovat selkeästi tarjolla, unohtamatta vitamiineja. Messut ovat aina käymisen arvoiset. Saa ideoita, inspiroituu ja muistaa taasen huolehtia itsestään, jos se jossain käänteessä on päässyt unohtumaan.

 

Love you, Heli

Scroll to Top