Milloin olet viimeksi sijoittanut itseesi?

Teknologian kulta-aikana ihmiset sijoittavat valtavat määrät rahaa erilaisiin laitteisiin ja vimpaimiin, 1-2 vuoden välein päivittyvät uudet versiot ja mallit on saatava, koska vanha on jo aikansa elänyt. Auto, asunto, vaatteet, välineet harrastuksiin täytyy olla teknologian ohella viimeisintä huutoa, että hyvinvointivaltion asukin määritelmät hyvästä ja onnellisesta elämästä täyttyvät.

Omaan itseensä sijoittaminen on sen sijaan hyvin toissijaista materiaalin haalimisen rinnalla.

50-100 € on todella monen mielestä iso summa vaikkapa hieronnasta, mutta 899 € on ihan inhimillinen älypuhelimesta. Valitettavasti valtavan suuren ihmisjoukon kohdalla terveydentila heikkenee jatkuvasti ja pahoinvointi on läsnäoleva olotila, vaikka materiaalinen orgasmi onkin saavutettu jo useampaan otteeseen. Pitäisikö joskus sijoittaa myös hieman itseensä?

Kun seuraavan kerran ylimääräinen raha polttelee taskunpohjalla tai pikavippifirma suostuu myöntämään vielä yhden vipin, niin kokeile materiaalin sijasta sijoittaa itseesi tuo raha. Varaa aika hierontaan, sijoita kuntosalin asiakkuuteen tai muuhun sinulle mieleiseen liikuntaan, käy terveystarkastuksessa, osta pimennysverho kotiin paremman unen turvaamiseksi, palkkaa itsellesi valmentaja tai yms. ohjaaja kuka vie sinua kohti haluamiasi asioita. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä itseensä sijoittamisesta, mutta kaikista on sinulle varmasti sekä hetkellistä, että pidempiaikaista iloa. Mitä paremmin voit, niin sitä paremmalla mielellä pystyt myös nauttimaan uudesta 4K Ultra HD – TV:si ruudulta välkkyvästä Netflix -sarjasta.

Mikäli itseesi sijoittaminen tuntuu edelleen typerältä, niin rakenna seuraavaksi suunnitelma siitä miten viet elämäsi varrella ostetut härpäkkeet ja vimpaimet mukanasi hautaan, kun sen aika joskus koittaa…

Kokemukset ja tehdyt asiat säilyvät ikuisesti, mutta materiaali vanhenee ja menettää merkityksensä muutaman kvartaalin välein.

Scroll to Top