Laitehoidoista tukea tavoitteisiin

Artikkeli toteutettu yhteistyössä Nordicshapen kanssa.

Alkuvuosi on usein muutosten aikaa “uusi vuosi, uusi minä” -ajatuksella. Monet aloittelevat uutta liikuntaharrastusta, syövät terveellisemmin ja haluavat pitää parempaa huolta itsestään. Terveellisen ruokavalion ja liikunnan tukena vartalosta voi pitää huolta myös erilaisten laitehoitojen ja vartalon ihonhoidon avulla. Vartalohoitojen avulla on mahdollista saavuttaa tuloksia nopeammin ja tehokkaammin. Hoidot myös motivoivat jatkamaan terveellisten elämäntapojen ja tulosten ylläpitämistä.

Tehdessämme vartalon laitehoitoja muistutamme aina Nordicshapella, ettei pelkästään laitehoidoilla voida luvata huomattavia tuloksia, ellei myös ruokavalioon ja liikuntaan kiinnitetä huomiota. Suosituimmat vartalon laitehoitomme ovat EMS-lihasaktivaattori ja Cryolipo sekä vartalon ihonhoidossa Profhilo Body.

EMS-lihasaktivaattori

\"EMS-lihasaktivaattori\" EMS-lihasaktivaattori

EMS-laitehoidolla saadaan vahvistettua lihaksia ja poltettua rasvaa. Hoidon sähkömagneettinen energia aiheuttaa lihassupistuksia hoidettavalla alueella. Yksi hoitokerta, joka kestää 30 minuuttia, aktivoi lihaksia noin 30 000 lihassupistuksen verran. Lihaksen poikkipinta-ala kasvaa ja rasvasoluja hajoaa hoidettavalta alueelta.

Suosituimmat alueet, joita hoidetaan, ovat vatsa ja pakarat, mutta hoito voidaan tehdä myös reisille, käsivarsille, alaselälle tai pohkeille. Parhaimman tuloksen saamiseksi suositellaan sarjahoitoa, yleensä viisi hoitokertaa 1–2 kertaa viikossa.

Moni kokee, että jo ensimmäisten EMS-hoitojen jälkeen omissa treeneissään huomaa eron: liikkeisiin saa lisää voimaa ja kestävyys paranee. Jos treenaamiseen on syystä tai toisesta tullut pidempi tauko, on EMS-hoito mainio keino lähteä aktivoimaan lihaksia ja nestekiertoa.

Monilla voi olla ongelmana saada treeni kohdistumaan oikeaan lihakseen: esimerkiksi pakaroita treenatessa liike voi tuntua enemmän reisissä. EMS-hoidolla voidaan aktivoida juuri haluttuja lihaksia, jolloin treenatessa pystyy tunnistamaan ja itsekin aktivoimaan paremmin kyseiset lihakset. EMS-hoidolla voidaan myös hoitaa vatsalihasten erkaumaa synnytyksen jälkeen sekä tukea ja nopeuttaa toipumista leikkauksista tai vammoista johtuvista pidemmistä toimettomuusjaksoista.

“Harrastan aktiivisesti crossfittiä. Kävin vatsan ja pakaroiden alueen EMS-hoidossa sarjahoitona. Huomasin nopeasti treeneissä, että sain lisää voimaa liikkeisiin ja liikkeitä oli helpompi tehdä. Olen kärsinyt myös vatsalihasten erkaumasta synnytyksen jälkeen ja vatsalihasliikkeiden tekeminen on ihan eri tuntuista EMS-hoitojen jälkeen!” - Riina, 33 v.

» Lue lisää EMS-hoidosta täältä.

Cryolipo-laitehoito

Cryolipo-laitehoidolla voidaan hoitaa paikallisia rasvakertymiä esimerkiksi vatsan, kylkien, käsivarsien tai sisäreisien alueilta. Hoidon teho perustuu rasvasolujen jäädyttämiseen: hoidon aikana rasvasolut altistetaan alhaiselle lämpötilalle, jolloin rasvasolut kristallisoituvat, kuolevat ja poistuvat elimistöstä luonnollista tietä. Hoitoa suositellaan 2–3 hoitokertaa viiden viikon välein. Rasvasolujen poistuminen tapahtuu hiljalleen, ja lopullinen tulos on nähtävillä noin kahden kuukauden kuluttua hoidosta.

“Alavatsassani on ollut itseäni häiritsevää, ylimääräistä rasvaa, vaikka olen hyvässä kunnossa, syön terveellisesti ja olen muuten hoikkarakenteinen. Cryolipolla sain aluetta hoidettua tehokkaasti. Ensimmäisenä huomasin, että housuni istuivat paremmin.” - Sini 29 v.

» Lue lisää Cryolipo-laitehoidosta täältä.

\"Cryolipo-laitehoito\" Cryolipo-laitehoito

Profhilo Body

Profhilo Body on vartalon iholle tarkoitettu pistoshoito. Myös vartalon iholla voi näkyä ikääntymisen aiheuttamia muutoksia tai esimerkiksi raskauden myötä vatsan alueen iho voi venyä, eikä välttämättä palaudu ennalleen. Profhilo Bodylla saadaan vietyä vartalon iholle kosteutusta, napakkuutta ja kiinteytystä. Tyypillisimmät hoidettavat alueet ovat vatsan seutu ja käsivarret. Profhilo on hyaluronihappovalmiste. Hyaluronihappoa on luonnostaan elimistössämme ja ihossamme, mutta sen määrä vähenee ikääntyessä. Hoito toteutetaan kahdesti neljän viikon hoitovälillä.

“Raskauden jälkeen vatsani iho erityisesti navan ympäriltä ei palautunut kunnolla. Iho oli löysä ja ryppyinen. Kahden Profhilo Bodyn jälkeen iho on huomattavasti parempi, olen todella tyytyväinen!” - Maria 39 v.

» Lue lisää Profhilo Bodysta täältä.

 

Tule rohkeasti kokeilemaan hoitoja!

 

Nordicshape tarjoaa Fressin asiakkaille yhteistyössä maaliskuun ajan -20 % alennuksen Mia Lepistön tekemistä EMS- tai Cryolipo-hoidoista.

  • Ajanvaraus Nordicshape Espoo / Mia Lepistö »  täältä
  • Ajanvaraus Nordicshape Helsinki / Mia Lepistö »  täältä

 

Löydät minut myös Instagramista » @mimuesthetic


 

» Lue seuraavaksi: Neurosonic auttaa parantamaan unta, vireystasoa ja mielialaa

Scroll to Top