Työntekijöiden terveys ja Fressi Liikuntakeskus – Kaksi puolta menestyneen yrityksen tarinassa

Tee kuntoilusta osa työpäivääsi Fressi Liikuntakeskuksessa

Fressi Liikuntakeskus on pitkään tunnettu monipuolisista kuntosalipalveluistaan, mutta tiesitkö, että se voi myös olla menestyvän yrityksen salaisuus? Työntekijöiden terveys ja hyvinvointi ovat olennainen osa Fressin tarinaa, ja monet yritykset ovatkin huomanneet, miten Fressin palveluiden hyödyntäminen voi parantaa työyhteisön terveyttä ja samalla yrityksen tuloksia.

Fressi Liikuntakeskus tarjoaa monipuolisia kuntosalipalveluita, jotka on suunniteltu edistämään työntekijöiden hyvinvointia. Kuntosali, ryhmäliikunta ja personal training -palvelut ovat vain osa monipuolista valikoimaa, jonka avulla jokainen voi löytää itselleen sopivan tavan kuntoilla. Fressin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa työntekijöitä saavuttamaan liikunnalliset tavoitteensa, oli kyseessä sitten kunnon kohottaminen tai painonpudotus.

Terveys ja hyvinvointi – menestyvän yrityksen perusta

Menestyvä yritys ymmärtää, että työntekijöiden terveys ja hyvinvointi ovat keskeisiä tekijöitä tuloksentekokyvyn kannalta. Kun työntekijät voivat hyvin, heillä on enemmän energiaa ja motivaatiota työssään, mikä näkyy positiivisesti yrityksen suorituskyvyssä. Fressin liikuntapalvelut tarjoavat yrityksille keinoja edistää työntekijöidensä terveyttä ja hyvinvointia, ja samalla investointi maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Liikunnan hyödyt eivät rajoitu pelkästään fyysiseen terveyteen – liikunnan säännöllinen harrastaminen parantaa myös työntekijöiden henkistä hyvinvointia. Stressitasot laskevat, mieliala kohenee ja keskittymiskyky paranee. Terveelliset elämäntavat ja hyvä kunto ovat siis merkittävässä roolissa työssä jaksamisessa ja tehokkuudessa. Fressin Liikuntakeskus tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden jokapäiväiseen kuntoiluun, joka auttaa rakentamaan terveellisiä elämäntapoja myös työpäivän ulkopuolelle.

Scroll to Top