Työhyvinvointia liikunnan avulla – Fressi tarjoaa ratkaisun

Tarvitset ainakin nämä liikkeet pakaratreeniisi

Istumatyöläisen paras kaveri – Fressi kuntosalit

Fressi on Suomen johtava liikuntakeskus, joka tarjoaa monenlaisia kuntosalipalveluita parempaan hyvinvointiin. Työpaikan istumatyöläisen paras kaveri onkin juuri Fressi kuntosalin jäsenyys. Tutkimukset ovat osoittaneet, että liikunta parantaa työhyvinvointia, lisää energisyyttä ja vähentää sairauspoissaoloja. Fressi tarjoaa tehokkaita ratkaisuja istumatyön haittojen torjumiseen ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen.

Fressin kuntosalit tarjoavat laajan valikoiman laadukkaita ja monipuolisia treenilaitteita sekä ammattitaitoista ohjausta. Liikunta-ammattilaisten suunnittelemat harjoitusohjelmat auttavat istumatyöläistä saavuttamaan toivottuja tuloksia, kuten vähentämään tuki- ja liikuntaelinten ongelmia, parantamaan kestävyyttä ja voimaa sekä edistämään yleistä hyvinvointia. Fressi on sinun kumppanisi työhyvinvoinnin parantamisessa.

Ryhmäliikunta työpäivän piristykseksi

Työpäivän jatkuva istuminen aiheuttaa usein väsymystä ja energian puutetta. Fressi tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan järjestämällä energisiä ja monipuolisia ryhmäliikuntatunteja. Ryhmäliikunta tarjoaa mahdollisuuden päästä hetkeksi pois työpöydän ääreltä ja liikkua yhdessä muiden kanssa. Ohjattujen tuntien avulla pääset haastamaan itseäsi erilaisilla treenimuodoilla, kuten kehonpainoharjoituksilla, spinningillä, joogalla tai tanssilla.

Ryhmäliikunta ei ainoastaan lisää kehon hyvinvointia, vaan se myös parantaa työntekijöiden keskinäistä vuorovaikutusta ja tiimityöskentelyä. Yhteisen liikuntahetken avulla voitte rentoutua ja nauttia tutustumisesta työkavereihin aivan uudessa ympäristössä. Fressin ryhmäliikuntatunnit piristävät työpäivääsi ja tekevät siitä entistäkin antoisampaa.

Hyvinvointia työmatkalla – Fressi-kuntosali lähelläsi

Tehokas työmatkaliikunta on helppo tapa lisätä päivittäistä aktiivisuutta. Fressi tarjoaa lähellä sijaitsevia kuntosalipalveluita, jotka tekevät työmatkaliikunnasta entistä helpompaa. Valitse lähelläsi sijaitseva Fressi-kuntosali ja liikuta itseäsi työmatkan aikana. Fressin edustamien kuntosalien jäsenenä pääset hyödyntämään monipuolisia ja moderneja harjoitusvälineitä, jolloin voit järjestää itsellesi tehokkaan treenin ennen tai jälkeen työpäivän. Näin työhyvinvointi mine ehtiminen yhteen.

Tarjoamalla liikunnan avulla toteutettuja ratkaisuja työhyvinvoinnin parantamiseksi, Fressi luo uudenlaisen työympäristön, jossa jokainen työntekijä voi nauttia huippumodernista kuntosalista. Fressi auttaa sinua tekemään työpäivistäsi energisempiä, tehokkaampia ja samalla myös kehostasi huolta pitäviä. Ota rohkeasti yhteyttä Fressiin ja anna liikunnan tuoda työhyvinvointia arkeesi!

Scroll to Top