Liikunta 24/7: Joustavuutta kiireiseen elämään

Joustava vaihtoehto kiireiselle elämäntyylille

Kiireinen arki voi usein tarkoittaa, että treenirutiinit jäävät helposti taka-alalle. Työpäivät venyvät pitkiksi, perhe-elämä vaatii huomiota ja muut velvollisuudet vievät aikaa. Fressi tarjoaa joustavan ratkaisun kiireiseen elämäntyyliin, jotta treenaaminen on mahdollista aina omien aikataulujen mukaan. Liikuntakeskuksemme ovat avoinna 24/7, joten voit treenata silloin kun se sinulle parhaiten sopii – oli kello sitten aamuyöstä tai myöhään illalla.

Fressi haluaa tehdä liikkumisesta helppoa ja saavutettavaa kaikille, riippumatta siitä, minkälainen aikataulu elämässäsi vallitsee. Liikunnan hyödyt ovat kiistattomat, mutta ne eivät aina sovi perinteisiin kuntosalien aukioloaikoihin tai ryhmäliikuntatuntien aikatauluihin. Siksi olemme halunneet tarjota joustavan vaihtoehdon, joka mahdollistaa liikkumisen juuri silloin, kun sinulle sopii parhaiten. Liikunta Fressillä onnistuu kellon ympäri ja se säilyttää joustavuuden ja mukautumisen kiireiseen arkeen.

Motivoivaa treeniä ja monipuolisia palveluita

Tavoitteellinen treenaaminen voi olla haastavaa, kun aikaa ei aina ole riittävästi. Fressi haluaa kuitenkin tarjota mahdollisuuden sekä tulokselliseen että motivoivaan treenaamiseen joustavan aikataulun puitteissa. Tarjoamme monipuolisia kuntosalipalveluita, joiden avulla voit rakentaa omaa treeniohjelmaasi juuri sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti.

Liikuntakeskuksissamme sinulla on mahdollisuus hyödyntää esimerkiksi personal trainerin tukea, joka auttaa sinua saavuttamaan juuri sinulle sopivat tavoitteet. Motivoiva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina tukemaan sinua treenisi aikana ja antamaan vinkkejä sekä neuvoja, jotta treenistäsi tulisi tehokasta ja mielekästä.

Liikunnan iloa ympäri vuoden

Suomen vaihtelevassa säässä on joskus haastavaa löytää liikkumismahdollisuuksia ulkona. Liikunta Fressillä mahdollistaa kuitenkin liikunnan ilon ympäri vuoden, sillä voit treenata sisätiloissa aina säällä kuin säällä. Tämä on erityisen tärkeää talvella, kun ulkona liikkuminen voi olla hankalaa tai eivät olosuhteet suosi ulkotreenejä.

Fressi tarjoaa ympäri vuoden miellyttävän ja varmasti sopivan ympäristön liikunnalle. Laadukkaat tilat ja monipuoliset laitteet mahdollistavat tehokkaan harjoittelun omalla tahdilla. Voit myös osallistua erilaisille ryhmäliikuntatunneille, joissa saat treenata yhdessä muiden innokkaiden kuntosalikävijöiden kanssa. Tällöin saat samalla motivoivaa vertaistukea ja opit uusia treenimuotoja.

Scroll to Top