Kuntoa ja hyvinvointia työntekijöille – Fressi kehittää yritysten työhyvinvointia

Paranna henkilöstön hyvinvointia kuntosalipalveluiden avulla

Fressi on suomalainen liikuntakeskus, joka tarjoaa monenlaisia kuntosalipalveluita parempaan hyvinvointiin. Yksi Fressin erikoisosaamisalue on työhyvinvoinnin kehittäminen yrityksissä. Hyvinvoiva henkilöstö on avainasemassa yrityksen menestykselle, ja siksi Fressi haluaa tarjota yrityksille mahdollisuuden parantaa työntekijöidensä kuntoa ja hyvinvointia.

Kuntosaliharjoittelu tarjoaa monia hyötyjä niin fyysiselle kuin henkiselle terveydelle. Säännöllinen liikunta edistää kestävyyttä, lihaskuntoa ja tasapainoa. Lisäksi se voi auttaa lievittämään stressiä ja parantamaan unenlaatua. Fressin ammattitaitoiset ohjaajat auttavat työntekijöitä löytämään juuri heille sopivimmat harjoittelumuodot ja laativat yksilölliset kunto-ohjelmat. Näin työntekijöiden voimavarat ja energiatasot kasvavat, mikä heijastuu positiivisesti myös työsuoritukseen ja työilmapiiriin.

Tarjoamme monipuolisia palveluita yritysten tarpeisiin

Fressi haluaa olla luotettava ja joustava kumppani yritysten työhyvinvoinnissa. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja yritysten tarpeisiin ja budjettiin sopiviksi kokonaisuuksiksi. Voitte valita esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja työpäivien päätteeksi, jolloin työntekijät pääsevät rentoutumaan ja virkistäytymään yhdessä. Lisäksi voimme järjestää kuntoilua tai hyvinvointiluentoja yrityksen tiloissa. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä luomaan terveellisen ja motivoivan työympäristön.

Fressin asiakkaanamme voitte olla varmoja siitä, että sauna-ja peseytymistilat ovat aina siistit ja hyvin varustellut. Turvallisuus on meille tärkeää, joten voimme myös tarjota koulutusta ensiaputaidoista ja työergonomiasta. Fressi haluaa toimia pitkäaikaisena kumppanina yritysten työhyvinvoinnin kehittämisessä ja olla mukana luomassa positiivista muutosta.

Scroll to Top