Esittely

Minulla on pitkä kokemus ihmisten innostamisesta ja liikuttamisesta. Olen ohjannut liikuntaa tavalla tai toisella yli 15 vuotta pilateksesta juoksukouluihin, kahvakuulatreenistä crosstrainingiin ja kaikkea siltä väliltä. Kuntosaliharjoittelu ja salilla ohjaaminen ovat olleet mukanani aina. Fressi Trainerina haluan olla innostava ja kannustava valmentaja, joka koutsaa sinua energiaa tuovaan elämään liikkuen ja terveellisten elämäntapojen avulla. Jokaisella meistä on omat lähtöasetelmat, joten luodaan yhdessä juuri sinun arkeasi tukeva ohjelmoitu suunnitelma, jonka toteuttamisessa olen auttamassa ja jonka tavoitteisiin sitoudun sinut viemään. Miten itse tykkään harjoitella? Liikun paljon ja nautin vuodenaikojen suomista mahdollisuuksista vaihdella lajeja niiden mukaan. Maastot ja maantiet ovat tulleet tutuiksi lenkkeillen ja pyöräillen, suppailen ja hiihdän myös. Spinning on lempilajini sisällä, myös salitreeni kuuluu rutiineihin. Olen vannoutunut kahvakuulailija ja toiminnallisen treenin ystävä. Myös pilates ja joogan eri muodot kuuluvat suosikkilajeihin.

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You), Ravintovalmentaja (Trainer4You), Liikunnan ammattitutkinto (Kuortaneen urheiluopisto), lukuisia koulutuksia pilateksesta toiminnalliseen harjoitteluun sekä Urheiluravitsemuksen perusopinnot meneillään Itä-Suomen yliopistossa

Erityisosaaminen

Kuntosaliohjaus, pienryhmä- ja ryhmäliikunnan ohjaus ovat vahvuuksiani. Parhaimmillani olen elämäntapamuutoksen tukemisessa sekä aloittelevien tai salille palaavien ohjaamisessa. Vahvuuksiani ovat myös ravinto-ohjaus, senioreiden ohjaus sekä terveellisten elintapojen avulla painonpudotus.

Scroll to Top