Esittely

Olen Linda, energinen ja määrätietoinen fysioterapeutti ja Personal Trainer. Intohimoni on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja toimiva keho. Liikunta ja ravitsemus ovat aina olleet osa omaa hyvinvointiani, jonka takia valitsin siitä itselleni myös ammatin. Uskon vahvasti siihen, että positiivisella asenteella pääsee pitkälle! Valmentajana olen sopivan vaativa, mutta ennen kaikkea positiivinen ja kannustava. Luonteeltani olen iloinen sekä helposti lähestyttävä. Minusta saat kunnianhimoisen ja kannustavan valmentajan, joka on aina valmis kohtaamaan haasteet positiivisella asenteella. Oletpa sitten aloittelija tai kokenut liikkuja, haluat ennaltaehkäistä tai kuntouttaa vaivojasi, pudottaa painoa tai kehittää voimatasojasi. Tai kaipaat ehkä vain uutta motivaatiota tekemiseen – panostan kaiken osaamiseni juuri SINUN tavoitteesi saavuttamiseksi!

Koulutus

Fysioterapeutti AMK Personal Trainer, FISAF Firstbeat Hyvinvointianalyysin asiantuntija ja palveluntarjoaja Liikunnanneuvoja, Solvalla Idrottsinstitut Polkujuoksuvalmentaja, Team Nordic Trail

Erityisosaaminen

Tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus Niska-hartiaseudun vaivat Keskivartalo- ja liikkuvuusharjoitteet Toiminnallinen harjoittelu Lajiomainen fysiikkaharjoittelu (mm. juoksu, golf)

Varaa veloitukseton konsultaatio
Scroll to Top