Esittely

Olen Linda, energinen ja määrätietoinen Personal Trainer sekä fysioterapiaopiskelija. Intohimoni on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Liikunta ja ravitsemus ovat aina olleet osa omaa hyvinvointiani, jonka takia valitsin siitä itselleni myös ammatin. Uskon vahvasti siihen, että positiivisella asenteella pääsee pitkälle! Urheilutaustaa minulla löytyy joukkue- ja yksilökilpaurheilusta 10 vuoden ajalta, sekä kilpailijana että valmentajana. Voimaharjoittelu ja kehonhuolto ovat tulleet minulle tutuksi jo hyvin varhaisessa iässä. Valmentajana olen sopivan vaativa, mutta ennen kaikkea positiivinen ja kannustava. Luonteeltani olen iloinen sekä helposti lähestyttävä. Minusta saat kunnianhimoisen ja kannustavan valmentajan, joka on aina valmis kohtaamaan haasteet positiivisella asenteella. Oletpa sitten aloittelija tai kokenut liikkuja, haluat pudottaa painoa tai lisätä lihasmassaa. Tai kaipaat vain uutta motivaatiota tekemiseen – panostan kaiken osaamiseni juuri SINUN tavoitteesi saavuttamiseksi!

Koulutus

Fysioterapeutti AMK (meneillään oleva) Personal Trainer, FISAF Firstbeat Hyvinvointianalyysin asiantuntija ja palveluntarjoaja Liikunnanneuvoja, Solvalla Idrottsinstitut Polkujuoksuvalmentaja, Team Nordic Trail

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutos ja lihasmassan kehittäminen Keskivartalo- ja liikkuvuusharjoitteet Toiminnallinen harjoittelu Lajiomainen fysiikkaharjoittelu (mm. juoksu, yleisurheilu)

Varaa veloitukseton konsultaatio
Scroll to Top