Esittely

Olen intohimoinen saliharrastaja, urheiluhieroja ja Fressi Trainer. Omaan lähes 20 vuoden kokemuksen kuntosaliharjoittelusta ja suosittelenkin sitä ehdottomasti yhdeksi liikuntamuodoksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan tai haluavat tavoitteellisesti muokata kehoaan. Olen helposti lähestyttävä sekä sosiaalinen luonne, suhtaudun kaikkeen tekemiseen positiivisuuden kautta ja käyttäydyn kaikkia ihmisiä kohtaan tasapuolisesti. Valmentajana olen käytännönläheinen ja kannustava. Mielestäni toimivassa valmennussuhteessa tulee myös vallita molemminpuolinen luottamus, huumoria unohtamatta.

Koulutus

Personal Trainer, Trainer4You, 2013 Hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja, Trainer4You, 2013 Hierojan ammattitutkinto, FAF, 2016

Erityisosaaminen

Oletko vasta-alkaja tai kokemattomampi treenaaja, etkä tiedä miten kannattaa lähteä liikkeelle, mutta haluat tehdä asiat kuitenkin oikein ja turvallisesti? Vai oletko kokeneempi treenaaja, joka haluaa treeniin muutosta ja uusia näkökulmia? Vai onko tavoitteenasi pudottaa painoa ja kiinteytyä sekä parantaa siinä ohessa yleistä hyvinvointia ja jaksamista? Autan sinut tavoitteeseen. Nähdään siis salilla ja ryhdytään hommiin!

Varaa veloitukseton konsultaatio Varaa aika hierojalle
Scroll to Top