Fressi Liikuntakeskus: Työpaikkojen terveyssankari

Tervetuloa Fressiin

Liikunta ja hyvinvointi ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat merkittävästi työntekijöiden jaksamiseen ja työtehoon. Fressi Liikuntakeskus on kuitenkin enemmän kuin pelkkä kuntokeskus – se on työpaikkojen terveyssankari. Fressin monipuoliset kuntosalipalvelut ja asiantuntevat valmentajat tarjoavat ratkaisun yritysten tarpeisiin parantaa työntekijöiden kokonaishyvinvointia.

Fressi Liikuntakeskus – Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Fressi Liikuntakeskus on tunnettu monipuolisesta kuntosalitarjonnastaan, mutta sen palvelut ulottuvat paljon pidemmälle. Tarjoamme monenlaisia kuntosalipalveluita parempaan hyvinvointiin, oli kyseessä sitten työn aiheuttamien stressioireiden lievittäminen tai fyysisen kunnon kohottaminen. Fressi ymmärtää, että terveellinen ja aktiivinen elämäntapa edistää ihmisten jaksamista ja tyytyväisyyttä työhön.

Monipuoliset palvelut ja asiantuntevat valmentajat

Fressin kuntosalit tarjoavat jäsenilleen laajan valikoiman liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut treenaaja, Fressiltä löydät juuri sinulle sopivan tavan liikkua. Tarjoamme muun muassa kuntosaliharjoittelua, ryhmäliikuntatunteja, personal training -ohjausta ja rentouttavia hierontoja. Kuntosalituotteidemme lisäksi tarjoamme myös monipuolista ravinto-ohjausta ja henkistä valmennusta. Fressin ammattitaitoiset valmentajat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja luomaan terveellistä elämäntapaa.

Fressi Liikuntakeskus haluaa olla mukana edistämässä suomalaisten työntekijöiden hyvinvointia. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden solmia yhteistyösopimuksen, jolla työntekijät saavat edullisemman jäsenyyden Fressille. Näin ollen liikunta ja hyvinvointi on entistä helpommin saatavilla kaikille. Fressi haluaa olla työpaikkojen terveyssankari ja näyttää, miten huolehtiminen omasta hyvinvoinnista voi parantaa myös työssä suoriutumista ja -tyytyväisyyttä.

Scroll to Top