Aktiivinen elämäntapa ja sen merkitys hyvinvoinnille

Aktiivisen elämäntavan terveysvaikutukset

On hyvin tiedossa, että aktiivinen elämäntapa vaikuttaa positiivisesti meidän fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiimme. Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat olennainen osa Fressin tarjoamia monipuolisia kuntopalveluita. Säännöllinen liikunta lisää energisyyttä, parantaa unenlaatua, vähentää stressiä sekä parantaa keskittymistä ja muistia. Tutkimukset osoittavat myös, että aktiivinen elämäntapa voi merkittävästi alentaa riskiä sairastua moniin elintasosairauksiin, kuten sydän- ja verisuonitauteihin, diabetekseen ja jopa joillain syövillä. Joten liikkumalla ja ylläpitämällä aktiivista elämäntapaa Fressin avulla, voit todella parantaa omaa hyvinvointiasi ja panostaa pitkäaikaiseen terveyteen ja hyvinvointiin.

Miten aktiivinen elämäntapa toteutetaan?

Fressi tarjoaa monenlaisia tapoja ja mahdollisuuksia aloittaa aktiivinen elämäntapa. Tarjoamme erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten jooga, spinning, pilates ja kehonhuolto. Näiden tuntien avulla voit löytää itsellesi sopivan tavan liikkua sekä saada samalla sosiaalista tukea ja lisämotivaatiota treenaamiseen. Kuntosalit tarjoavat myös hyvät puitteet monipuoliseen harjoitteluun, oli sitten kyseessä voimaharjoittelu, aerobic tai kehonpainoharjoittelu. Ammattitaitoiset ja innostavat valmentajamme auttavat sinua mielellään löytämään sinulle sopivan tavan aloittaa ja ylläpitää aktiivista elämäntapaa.

Aktiivinen elämäntapa päivittäisessä elämässä

Aktiivisen elämäntavan merkitys korostuu myös arjen pienissä valinnoissa. Jo pienelläkin liikunnalla on suuri vaikutus, joten kannattaa etsiä keinoja lisätä liikettä päivittäisessä arjessa. Esimerkiksi käveleminen portaiden sijaan hissiin valitsemalla tai pyöräily auton sijaan ovat helppoja tapoja lisätä aktiivisuutta. Myös istumatyön tauottaminen pienillä venytyksillä tai lyhyellä kävelylenkillä voi tuoda merkittäviä terveyshyötyjä pitkässä juoksussa. Aktiivinen elämäntapa ei tarkoita vain kovaa treenaamista, vaan kyse on ennen kaikkea siitä, että otetaan liikunta ja terveelliset valinnat osaksi päivittäistä elämää.

Scroll to Top