Hyvinvointianalyysi

Hyvinvointianalyysi


 

netti_valmennusSelvitä hyvinvoinnin todellinen tila

Firstbeat hyvinvointianalyysi on tutkittu ja motivoiva tapa kartoittaa henkilöstön hyvinvoinnin tilaa. Analyysissä tarkastellaan kokonaisvaltaisesti henkilökohtaisten elämäntapojen vaikutuksia omaan terveyteen ja jaksamiseen.

Analyysillä selvitetään mm. kuormitus- ja stressitekijöitä, palautumisen riittävyyttä, unen laatua sekä liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksia.

Hyvinvointianalyysi ei keskity ainoastaan työpäivien mittaamiseen, vaan siinä tutkitaan elämäntapatottumusten vaikutusta hyvinvointiin myös vapaa-ajalla.

Hyvinvointianalyysi on helppo toteuttaa ja soveltuu erinomaisesti suurtenkin henkilöstöryhmien elämäntapamuutosten motivointiin ja seurantaan.

  • kolmen vuorokauden sykemittaukset mukana kulkevalla Firstbeat Bodyguard-mittalaitteella
  • henkilökohtaiset raportit mittausten pohjalta
  • palautetilaisuus ryhmässä ja yksilötasolla
  • toimenpidesuositukset

Palautetilaisuudessa osallistujat saavat toimenpidesuosituksia hyvinvointinsa tukemiseksi erityisesti stressinhallinnan ja liikunnan osalta.

Hyvinvointianalyysi on helppo toteuttaa joko erillisenä hyvinvointia kartoittavana mittauksena tai osana hyvinvointivalmennuksia ja -ohjelmia. Analyysista saatu täsmätieto auttaa kokonaisvaltaisesti elämäntapojen arvioinnissa sekä kohdentamaan toimenpiteitä oikein ja järkevästi.

Kysy lisää:

Joonas Bergström
joonas.bergstrom@fressi.fi
+358 50 372 9906