Etusivu 2019-09-16T21:15:10+00:00
0
Ohjattua tuntia vuodessa
0
Liikunta-alan ammattilaista
0
Yritysten liikuntatilaa hallinnoitavana

Miksi Fressi Yrityspalvelut?

Ammattitaito
Meillä työskentelee yli 500 korkeasti koulutettua alamme ammattilaista.

Kokemus
Liikutamme ja inspiroimme työyhteisöjä yli 20 vuoden kokemuksella.

Luotettavuus
Lukuisat yritykset ja organisaatiot luottavat ammattitaitoomme.

Valtakunnallisuus
Autamme ja energisoimme satoja yrityksiä ympäri Suomen.

Palvelut

Ryhmäliikunta työpaikalla

Ammattiohjaajat. Yhdessä liikkuminen. Ryhmän tsemppi. Ryhmäliikunta työpaikalla on todistetusti toimiva tapa tiimiyttää ja kannustaa työyhteisö liikkeelle.  Ohjattua liikuntaa työyhteisöille.

Lue lisää

Personal Training yrityksille

Ammattivalmentajat. Tuki. Motivointi. Kaikki mitä tarvitaan henkilöstön motivoimiseksi liikkeelle. Personal Trainer -palvelut yrityksen tai Fressin tiloissa.

Lue lisää

Taukoliikunta

Työn tauotus. Virkistyminen. Arjen hyvinvointi. Taukoliikunta energisoi, ylläpitää terveyttä ja hyvinvointia sekä parantaa arjen jaksamista. Ohjattu taukoliikunta motivoi ja pitää henkilöstön terveenä.

Lue lisää

Työhyvinvointipäivät

Kokemukset. Yhdessäolo. Onnistumiset. Tittelit syrjään ja puhelimet kiinni! Irtiotot arjesta yhteisen tekemisen merkeissä ovat tärkeä osa työhyvinvointia. Irtautuminen arjesta lataa akkuja ja tekee työstä palkitsevaa.

Lue lisää

Kuntotestit ja hyvinvointianalyysit

Mittaus. Kohdentaminen. Seuranta. Hyvinvoiva ja toimintakuntoinen henkilöstö vaikuttaa positiivisesti yrityksen kilpailukykyyn ja taloudelliseen tulokseen. Selvitä henkilöstösi hyvinvoinnin tila.

Lue lisää

Luennot ja workshopit

Huippuluennoitsijat. Ajankohtaiset aiheet. Innostaminen. Erinomainen tapa lisätä ja syventää henkilöstön tietoutta omasta hyvinvoinnista ja terveyden edistämisen keinoista. Konkreettisia keinoja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen.

Lue lisää

Liikuntatilat työpaikalle

Ammattitaito. Kokemus. Ongelmanratkaisutaidot. Olemme suunnitelleet ja rakentaneet liikuntatiloja jo vuodesta 1998. Ammattitasoiset liikuntatilat työpaikalle.

Lue lisää