Liikunta- ja hyvinvointipalveluita tarjoava suomalainen Fysioline Fressi on ostanut koko EVO Fitneksen kuntosaliliiketoiminnan sekä ylöjärveläisen Liikuntakeskus Ateenan. Yrityskauppojen jälkeen Fressin liikevaihdoksi ennustetaan 24 miljoonaa euroa.  

Uusien keskusten myötä Fressin liikevaihto tulee kasvamaan noin 10 %. Tämä tarkoittaa 2 miljoonaa euroa. Vuoden 2017 liikevaihdon tavoite on 24 miljoonaa euroa.

– Haluamme olla edelläkävijöitä ja sanansaattajia hyvinvointialan vastuullisessa kehityksessä. Tavoitteenamme on kasvattaa Fressin markkinaosuutta hallitusti ja niin, että voimme tarjota uusille saleillemme vahvan asiantuntijuutemme ja osaamisemme. Meille tärkeintä on, että asiakas onnistuu, kertoo Fysioline Fressin toimitusjohtaja Hannu Välikoski.

Yrityskauppojen myötä Suomen kaikki kahdeksan EVO kuntosalia sekä ylöjärveläinen Ateena siirtyvät Fressi-brändin alle Fressi kuntosaleiksi.

Kauppojen myötä Fressi liikuntakeskusten rinnalla tullaan vahvistamaan Fressi kuntosaleja, jotka tulevat täydentämään palveluverkostoa maantieteellisesti. Ne ovat kuntosali- ja valmennuspalveluita tarjoavia, laadukkaaseen makuun vastaavia keskuksia, joissa keskitytään erityisesti korkeatasoisiin kuntoiluvälineisiin, viihtyisyyteen ja turvallisuuteen. Kuntosalit ovat auki kellon ympäri.

– Haluamme madaltaa kynnystä terveellisen ja aktiivisen elämän käynnistämisessä ja luoda sellaiset olosuhteet, joissa jokainen voi onnistua. Alalla markkinat kulkevat siihen suuntaan, että yhä useampi ostaa henkilökohtaisen valmentajan palveluita. Meillä Fressi trainerit ovat koulutukseltaan personal trainereita tai fysioterapeutteja, joten heillä on vahva ammattitaito valmennuksen harjoittamiseen, Välikoski kertoo.

Uudet kuntosalit muuttuvat Fressi kuntosaleiksi kesän aikana. Kauppojen jälkeen Fressi kuntosaleja on 11 ja Fressi liikuntakeskuksia 16, eli Fressi toimipisteitä on yhteensä 27 ympäri Suomen. Fressi työllistää Suomessa 800 henkilöä, mikä merkitsee noin 500 henkilötyövuotta.

 

Lisätiedot

Hannu Välikoski, toimitusjohtaja, Fysioline Fressi, puh.  0400 415 831, hannu.valikoski@fressi.fi

 

Liikunta- ja hyvinvointipalveluita tarjoava Fressi on vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys. Fressi on Suomen suurin liikuntakeskusketju, ja sillä on 27 keskusta ympäri Suomen. Fressi on osa terveyden, kuntoutuksen, liikunnan ja hyvinvoinnin monialakonsernia Fysioline Groupia, jonka yhteenlaskettu liikevaihto on lähes 50 miljoonaa euroa.  Konsernilla on toimintaa Suomen lisäksi Baltiassa ja Ruotsissa sekä oma tytäryhtiö Saksassa. Fysiolinen tunnetuimpia tuotteita ovat Matrix-kuntosalilaitteet, Wrange-liikuntavälineet, Ice Power -kylmägeeli, Cartexan-nivelrikkolääke sekä Hocoma-kävelyrobotit. .