UKK 2020-04-28T10:14:12+03:00

Noudatamme tässä haastavassa tilanteessa kaikkia viranomaismääräyksiä. Seuraamme tilanteen kehitystä aktiivisesti.

Aina ajantasaisen tiedon toimenpiteistämme löydät infosivultamme www.fressi.fi/korona

Kuntosalin kanta-asiakkuuden, tai tutummin jäsenyyden, ei tarvitse olla mitään rakettitiedettä. Olemme koonneet valittavaksesi muutaman selkeän vaihtoehdon, joista voit lukea tarkemmin lisää täältä: https://www.fressi.fi/kanta-asiakkuus

Myöskään sopimusehtojen ei tarvitse olla kilometrin mittaisia; meillä esimerkiksi lopettaminen tai tauottaminen onnistuu hyvinkin joustavasti. Tutustu Fressin malliin täällä: https://www.fressi.fi/kanta-asiakkuuden-ehdot/ (avaa uuden ikkunan)

Keskuksen aukioloajat löydät keskuksen omalta sivulta

Poikkeusaukioloajat ilmoitetaan tällä sivulla

Fressin ja yrityksen välille voi tehdä yrityssopimuksen, jolloin yrityksen työntekijöillä on mahdollisuus mm. saada kanta-asiakkuus sopimushintaan. Tarkemmat tiedot yrityssopimuksista saat sähköpostitse: yrityssopimukset@fressi.fi

Jo 12-16-vuotiaat ovat tervetulleita liikkumaan Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressiin huoltajan kanssa – päiväpassilla tai omalla kanta-asiakkuudella. Yli 16-vuotias saa harjoitella ilman huoltajaa. Alle 18-vuotiaan kanta-asiakassopimuksen allekirjoittaa aina huoltaja.

Ihan perheen nuorimmille paras ja mieluisin paikka taasen on Lasten Fressi!

Ryhmäliikunnan ennakkovaraus tapahtuu tästä linkistä: https://kalenteri.fressi.fi. Sisäänkirjautumiseen tarvitset oman puhelinnumerosi sekä Fressin kanta-asiakaskortin neljä viimeistä numeroa. Ryhmäliikuntatunneille on mahdollista varata paikka jo 5 vuorokautta etukäteen. Ennakkovarauksen voi tehdä kaikkien Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusten tunneille!

Mahdollinen peruminen tulee tehdä 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Ennakkovarattu paikka tulee lunastaa paikan päällä 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen lunastamaton paikka vapautuu muiden käyttöön.

HUOM! 10% ryhmäliikuntatuntien paikoista on aina saatavilla keskuksesta ennen tunnin alkua.
Liikkumaan voi siis tulla milloin vain ihan hetken mielijohteestakin!

Fressin kattavan Online -treenikirjaston löydät Fressin kanta-asiakkaiden verkkopalvelusta, osoitteesta https://erp.fressi.fi/. Klikkaa vain yläpalkin navigaatiosta “Fressi Online”, ja voit aloittaa treenaamisen!

Mikäli et vielä ole kanta-asiakkaamme, voit lukea lisää kanta-asiakkuudesta tai hankkia pelkän Fressi Online -asiakkuuden.

Kanta-asiakassopimus on päätettävissä seuraavan kuukauden loppuun (esim. irtisanominen tehty lomakkeella kotikeskuksessa 13.5., harjoitteluoikeus päättyy 30.6., viimeinen veloituspäivä on 1.6). Määräaikaisen sopimuksen voi päättää suorittamalla kertaluontoisesti 25 euroa jokaisesta jäljellä olevasta kuukaudesta tai todistuksella kuluitta, kun kyseessä on pitkäaikainen sairaus tai muutto paikkakunnalle, jossa ei ole Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusta.

Irtisanominen tehdään kirjallisesti, keskuksissa paikan päällä tai sähköpostitse asiakaspalvelu@fressi.fi

Haluatko kysyä lisää? Asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

Kanta-asiakkuuden voi tauottaa asiakkaan sopimusehtojen mukaisesti olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Ei hätää, sairaustapauksissa asiakas voi hakea hyvitystä sairausajan veloituksiinsa jälkikäteen lähettämällä sairauslomatodistuksen ja selvityksen osoitteeseen asiakaspalvelu@fressi.fi. Omavastuu on 10 vuorokautta. Hyvitys kirjataan seuraavaan tulevaan veloitukseen. Hyvitystä ei anneta, mikäli asiakas irtisanoo sopimuksensa.

Ei hätää, uuden kanta-asiakaskortin saat oman Fressisi asiakaspalvelusta. Uuden kortin hinta on 5€.

Kaikissa Fressi Liikunta- ja hyvinvointikeskuksissa on Lasten Fressi (pl. Kamppi). Kanta-asiakkaille Lasten Fressin hoitopalvelut ovat maksuttomia, muille lisämaksullisia. Lasten Fressiin voi tehdä ennakkovarauksen Fressin verkkopalvelussa: https://erp.fressi.fi/calendarweek.

Lisätietoa Lasten Fressistä: Lasten Fressi

Fressi tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia Personal Trainer-palveluja. Tarkemmat tiedot hinnastosta ja joustavista maksuvaihtoehdoista saat asiakaspalvelusta tai verkkosivulta www.fressi.fi/fressi-trainer

Käyttäjätunnuksesi on oma puhelinnumerosi, ja salasanasi on kanta-asiakaskorttisi neljä viimeistä numeroa. Kirjaudu sisään osoitteessa https://erp.fressi.fi/. Helppoa, eikö totta?

E-laskutuksen aktivoimiseen omassa verkkopankissasi tarvitset henkilökohtaisen rekisteröintitunnuksen, jonka saat asiakaspalvelustamme. Mikäli olet jo saanut paperilaskun, voit aktivoida e-laskutuksen verkkopankissasi paperilaskun viitenumerolla. Mikäli aktivoit e-laskutuksen kuukauden 5. päivään mennessä, saat e-laskun heti seuraavasta kuukaudesta alkaen.

Kanta-asiakkuutta voi maksaa ennakkoon kotikeskuksen (=keskus, jossa teit kanta-asiakassopimuksen) vastaanotossa. Tulevan kuukauden liikuntamaksuja ehtii maksamaan aina kuukauden 10. päivään asti; tämän jälkeen suoritetut etukäteismaksut kirjaantuvat sitä seuraavalle kuukaudelle. Kuukausimaksun voi maksaa käteisellä, kortilla tai työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla (liikuntasetelit, kulttuurisetelit yms.).

Osoitteenmuutoksen voit ilmoittaa asiakaspalveluumme. Pidäthän osoitetietosi ajan tasalla (myös sähköpostiosoite), niin yhteydenpitomme sujuu katkotta!

Solariumin löydät osasta keskuksiamme. Kysy lisää lähimmästä Fressistäsi.

Kaikki Fressi 24h -kuntosalit ovat Fressin kanta-asiakkaiden käytössä ilman eri veloitusta joka päivä, 24h vuorokaudessa. Jokaisesta niistä löydät hyvin varustellun, laadukkaan kuntosalin ja siistit pukutilat. Listan keskuksista löydät täältä.