Nokoset by Fressi |

Nokoset by Fressi


 

Nokoset by Fressi – lepoa ja rauhoittumista.

 

Nokoset by Fressi on puolituntinen pötköttelytunti, joka tarjoaa lepohetken kiireen keskelle sekä työkaluja rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Nokoset sisältää noin 15 minuutin rentoutusharjoituksen, lepoa ja herättelyn. Tarjoamme halutessasi käyttöösi viltin, unimaskin ja korvatulpat.

Nokoset muistuttaa, että lepo ja palautuminen ovat avaimia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Maailmalla tämä on ymmärretty, esimerkiksi Yhdysvalloissa kuntokeskukset tarjoavat erilaisia rentoutus- ja lepotunteja.

Tunnin tavoitteena on opettaa liikkujille myös kotona sovellettavia työkaluja rentoutumiseen, nukahtamiseen ja unenlaadun parantamiseen. Rentoutusharjoitukset ovat hyvä keino stressin vähentämiseen. Rentoutuksen avulla hengitystiheys ja sydämen lyöntitiheys laskevat, verenpaine laskee, palautuminen nopeutuu ja keskittymiskyky paranee. Oikeaoppinen hengitys on lähes jokaisen rentoutustekniikan avaintekijä.

Hitaan ja rauhallisen hengittämisen vaikutus siirtyy aivorunkoon, sydämen toimintaan ja hengitystä sääteleviin hermoston osiin ja niiden kautta koko autonomisen hermoston säätelykeskukseen. Samoja reittejä kulkevat myös kehon stressireaktiot, joten rentoutusharjoituksilla voi vähentää stressiä.

Tervetuloa lepäämään!