BODYATTACK® |

BODYATTACK®


 

Hauskaa ja tehokasta intervalliharjottelua

BODYATTACK® on intervallitunti, joka vastaa jopa kymmenen kilometrin lenkkiä. Tunti polttaa paljon kaloreita, muokkaa vartaloa, parantaa koordinaatiokykyä, ketteryyttä ja vahvistaa luita ja lihaksia. Tehokkuus perustuu intervalliliikkumiseen, eli siihen, että sykettä nostetaan ja annetaan sen sitten laskea.

Intervalliharjoittelu on yksi tehokkaimmista tavoista parantaa hapenottokykyä ja kuntoa. Se vaikuttaa vielä seuraavanakin päivänä, koska keho kuluttaa erityisen paljon energiaa palautuessaan harjoittelusta. BODYATTACK® on hyvä lisä esimerkiksi juoksuharrastuksen tueksi.

Intervalliharjoittelusta saadaan täysi hyöty irti vain, kun se tehdään oman kehon ehtojen mukaisesti. Tämän vuoksi BODYATTACK® -tunnilla on tarjolla vaihtoehtoja ja se on luotu sopimaan kaikenlaisille liikkujille.

Tunti perustuu helppoihin perusliikkeisiin, kuten hölkkään ja hyppyihin, punnerruksiin ja erilaisiin urheilulajien liikeratojen jäljittelyyn. Tehot vaihtelevat kappaleiden mukana rauhallisesta täyteen vauhtiin!

 

Ladataan...