Fressin kiropraktikko korjaa, mahdollisuuksien mukaan, terveysongelmia aiheuttavat mekaaniset (eli toiminnalliset) häiriöt ja neurofysiologiset (hermostolliset) vaikutukset nivelistössä ja lihaksistossa.

Hermosto ohjaa kaikkia elintoimintojamme

Hermoston häiriötön toiminta on elintärkeää. Hermostoon, sekä veri- ja lymfasuonistoon kohdistuvia eriasteisia paine-, pinne- tai tulehdustiloja voidaan usein poistaa kiropraktisella hoitotavalla sekä siihen liittyvillä oheisohjeilla. Usein oireet helpottavat jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Toisinaan hoitoja tarvitaan useita.

Mitä ja miten hoidetaan?

Tyypillisiä hoidettavia vaivoja ovat: selkä- ja iskiasvaivat, niska-hartiaseudun vaivat, päänsäryt, migreeni, huimaus, tinnitus, ranne-, kyynärpää-, olkapäävaivat, lonkka-, polvi-, nilkka- ja jalkaterävaivat, SI-nivelvaivat, sekä lantion kiertymä.

Lisäksi autetaan erityisesti poistamaan kankeutta kehosta lisäämällä nivelistön liikkuvuutta ja pehmytkudosten venyvyyttä. Ryhdin optimointi on keskeisessä roolissa hoidossa.

Hoitona kiropraktiikka on enimmäkseen manuaalista, eli käsin tapahtuvaa kiropraktista manipulaatiota, mobilisointia sekä lihaskäsittelyjä. Hoito ei satu. Se tehdään niin hellävaraisesti kuin mahdollista – tekniikan, ei voiman avulla. Lisäksi käytetään erilaisia lihasten käsittelytekniikoita, kuten triggeripainantaa, spindle-cell -tekniikkaa, PNF-tekniikkaa jne. Keskeistä on yksilölle sopivien kuntoutus- ja ergonomiaohjeiden antaminen potilaalle. Fressin kiropraktikko Jarkko Kause toimii läheisessä yhteistyössä Fressin fysioterapeuttien, personal trainerien ja hierojien kanssa. Tarvittaessa hän ohjaa asiakkaan myös lääkärin vastaanotolle.

Varaa rohkeasti aika!

Kiropraktista hoitoa tarjoavat Fressi Espoonlahti ja Clubhouse (Vuosaari, Helsinki).

2019-04-26T09:20:41+00:00