Hieronta |

Hieronta


 

 
Haluatko rentouttaa treenin tai arjen rasittamat lihakset?

Hieronta on hyvin vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan kehon pehmeiden kudosten liikkuvaa muokkausta eri keinoin. Se on kokemuksena usein miellyttävä ja rentouttava, minkä lisäksi sillä on useita, positiivisia vaikutuksia, joista merkittävin on kudoksien aineenvaihdunnan vilkastuttaminen.

Hieronnalla helpotetaan mm. fyysisistä suorituksista tai tapaturmista aiheutuneita lihasten jännitystiloja ja niistä aiheutuvia kipuja, mutta se on myös oiva rentoutumis- ja hemmottelukeino.

Hieronnassa voi käydä säännöllisesti tai nauttia vain yksittäisestä kerrasta. Hieronta on hyvä lisä jokaiselle kuntoilijalle – se toimii tärkeänä osana jokaisen aktiivisen ihmisen lihashuoltoa ja ehkäisee mm. rasitusvammoja ja ponnistuspäänsärkyä.

Maailmalla on käytössä lukuisia erilaisia hierontatekniikoita ja -hoitoja aina kuumakivihieronnasta intialaiseen päähierontaan, urheiluhierontaan ja perinteiseen, klassiseen hierontaan. Hoidoissa on jonkun verran eroja – esimerkiksi klassisen hieronnan tarkoitus on rentouttaa lihaksia, kun taas urheiluhieronnassa keskitytään erityisesti lihasten venyttämiseen ja muokkaamiseen. Erot hoitojen välillä näkyvät erilaisissa otteissa.

Fressin hierojat ovat koulutettuja ammattilaisia – olet siis hyvissä käsissä!

Hierontaa tarjoavat keskukset:
Espoo: Fressi Espoonlahti, Fressi Leppävaara, Fressi Iso Omena
Helsinki: Fressi Kamppi, Fressi Clubhouse (Vuosaari)
Vantaa: Fressi Tikkurila, Fressi Myyrmäki
Kuopio: Fressi Kuopio (Kauppakatu), Fressi Lippumäki
Pirkanmaa: Fressi Tampere, Fressi Syke, Fressi Ylöjärvi
Fressi Seinäjoki, Fressi Heikinkatu (Oulu).Fressi Lahti, Fressi Mikkeli,

VALITSE KESKUS