Liiku juuri sinulle sopivalla tavalla ja tasolla

Moni tavoittelee esimerkiksi parempaa ulkonäköä, mutta kaipaatko sen lisäksi tai sijasta myös uutta virtaa ja terveyttä elämääsi? Olemme juuri Sinua varten.

Meillä voit nauttia liikunnasta ilman häiriötekijöitä. Tarjoamme miellyttävän ja suvaitsevaisen treeniympäristön, jossa on tilaa hengittää. Puhtaat laitteet ja palveleva henkilökunta on meidän juttu.

Jatkuvasti uudistuvat ryhmäliikuntatarjonnat ja laadukas treeniympäristö takaavat viihtyvyyden. Lapset saat hoitoon lapsiparkkiin treeniesi ajaksi ja pääset vieläpä rentoutumaan treenien päätteeksi, sillä löytyyhän keskuksistamme kattava valikoima hyvän olon palveluita. Fresseissä on useita vaihtelevia hyvän olon palveluita, kuten saunat, laadukkaat hierontatuolit, uima-altaita, niqama-tuolit, poreallas ja paljon muuta – kaikki käytettävissäsi kanta-asiakkuuden hinnalla!

Sinulla on vapaus valita juuri sinulle sopiva kanta-asiakkuus – ilman sitoutumista. Kanta-asiakkaana saat käyttöösi kaikki 30 Fressin kuntosalia ja liikuntakeskusta ympäri Suomen. Palvelun sisältöön ja treeniaikoihin voit vaikuttaa itse!

Jätä yhteystietosi ja ollaan yhteyksissä!

Kampanja voimassa 14.2.2019 saakka

2019-02-07T11:23:02+00:00