lastenhoito kuntosali

LASTEN FRESSILLÄ VIDEOKUVAUKSET 12.11.
-tuo lapsesi mukaan touhuihin!

Myyrmäen Fressillä kuvataan tiistaina 12.11. klo 17.45-19.30 Lasten Fressi -videota. Videota hyödynnetään Fressin omassa viestinnässä YouTubessa ja sosiaalisen median kanavissa.

Parin minuutin mittainen video päättää Fressin 40-vuotisjuhlavuoden videosarjan, joten Lasten Fressissä touhuilevat iloiset lapset edustavat tietysti sitä positiivista tulevaisuutta, jota kohti lähdetään uudella vuosikymmenellä.

Videolle tallennetaan Lasten Fressin leikkejä, pelejä, piirtelyä, lukemista ja puuhaillaan vaihtuvia teematouhuja. Myös vanhemmat saattavat halutessaan vilahtaa kuvissa.

Innokkaimmat ja puheliaimmat lapset pääsevät myös vastaamaan muutamiin toimittajan kysymyksiin.

Jos siis juuri sinun lapsesi viihtyy Lasten Fressissä kuin kotonaan ja häntä saisi kuvata videolle, ilmoita ihmeessä lapsesi mukaan alla olevalla lomakkeella, jolla annat samalla myös virallisen kuvausluvan Fressillä.

Kaikki kuvausluvan antaneet vanhemmat saavat videon nähtäväksi lomakkeella antamaansa sähköpostiosoitteeseen ennen kuin se julkaistaan.

HUOM: Lapsiparkkimme palvelee kuvauspäivänä toki myös niitä lapsia, joilla ei ole kuvauslupaa. Nämä lapset touhuilevat kuvausten ajan kameran ei-nauhoittavalla puolella aikuisten kanssa.

Ilmoittautumislomake


Lapseni osallistuu Lasten Fressi -videon kuvauksiin 12.11. Myyrmäen Fressillä. Valmista videota hyödynnetään Fressin omassa viestinnässä mm. YouTubessa ja sosiaalisen median kanavissa.


2019-11-11T17:16:20+02:00