Ilmoittautuminen Lasten Fressi -juoksuun Tampere Puolimaraton -tapahtumassa 15.9.2019

Ilmoittautuminen Lasten Fressi -juoksuun Tampere Puolimaraton -tapahtumassa 15.9.2019

Fressi on ensimmäistä kertaa yhteistyökumppanina Tampereen syksyisessä juoksujuhlassa, ja tarjoaa koko perheen liikuttajana lapsille uuden hyväntuulisen juoksutapahtuman, jossa kaikki ovat voittajia.

Lasten juoksun pituus on n. 800 metriä ja osallistua voivat kaikki pienet liikunnan ystävät, joille matka on sopiva – ilman ala- tai yläikärajaa. Kaikkein pienimmät voivat juosta yhdessä aikuisen tai isosisaruksen kanssa. Lapsia juoksuun kirittävät fressiläisten lisäksi Merkityskirjat-sarjan sporttiset sankarit Helga Hidalmiina ja Hugo-kissa.

Tapahtumapaikkana on Tampellan Esplanadin Pellavantori, jossa lasten iloinen alkujumppa Fressi-ohjaajan johdolla alkaa sunnuntaina 15.9. klo 11.50 ja juoksuun pinkaistaan tasan klo 12.

Aikuisten juoksut (puolimaraton ja kymppi) starttaavat samalta alueelta klo 13, joten tarjolla on todellinen koko perheen sporttipäivä. Ilmoittautuminen aikuisten juoksuihin tapahtumasivulla: http://puolimaraton.fi/ilmoittaudu.

500 ensimmäiselle Lasten Fressi -juoksuun ilmoittautuneelle on varattu osallistujapalkinto, joten kannattaa toimia ripeästi ja laittaa ilmoittautuminen sisään heti.

Ennakkoilmoittautuminen maksuttomaan tapahtumaan päättyy 8.9.2019. Mahdollisesta jälki-ilmoittautumisesta informoidaan myöhemmin.

Ilmoittautumislomake
2019-06-27T16:27:00+00:00