Uudet ohjeistukset,

sama mukava treenikokemus

Päivitetty: 18.8. klo 15:30 / In English

Turvaväli

Pidä vähintään kahden metrin turvaväli muihin; tämän edistämiseksi mm. joka toinen pukukaappi ja lämmittelylaite pois käytöstä, ryhmäliikuntatuntien osallistujamäärää rajattu. Fressi 24h kuntosalien kävijämäärä 30 henkilöä kerrallaan. Tiivistetysti; keskitytään olennaiseen eli nautinnolliseen liikuntaan pitämällä salilla oleskelu lyhyenä. Hyödynnä treeniaikoja ma-pe klo 16-20 ulkopuolella käyttöasteen tasaamiseksi.

Kasvomaski

Suositamme vahvasti maskin käyttöä asiakkaille, mahdollisuuksien mukaan myös liikuntasuorituksen aikana. Henkilökuntamme pitää maskia tai suojavisiiriä kaikissa tilanteissa.

Käsienpesu

Pese kädet ennen ja jälkeen treenin, ja käytä käsidesiä. Hyvä käsihygienia on aina tärkeää, ja auttaa estämään tartuntojen leviämistä.

Laitteiden puhdistus

Puhdista laitteet ENNEN ja JÄLKEEN käytön – löydät desinfiointiainetta ja käsipaperia useammasta pisteestä ympäri keskusta.

Siivous

Kuntosali siivotaan perusteellisesti tarkennetun siivousohjelman mukaisesti.

Ryhmäliikunta

Tuntien osallistujamäärää tilapäisesti rajattu 2m turvavälin mahdollistamiseksi, vesiliikuntatunnit peruttu. Muista turvaväli, ja puhdista käyttämäsi välineet tunnin jälkeen.

Älä tule sairaana salille

Mikäli Sinulla on hiemankaan flunssan oireita, jätä salikäynti väliin – kanssatreenaajat kiittävät, ja salit pysyvät auki!

Mikäli sinulla on kysyttävää aiheesta, ota viipymättä yhteys Fressin asiakaspalveluun.
Turvallisia treenejä Fressissä!

Yhteistyössä:

2021-08-19T15:10:21+03:00