Hyvän olon joulupuoti

Rentoudu hieronnassa, anna ammattilaisen hoitaa krooninen selkäkipu tai lähde nauttimaan laadukkaan liikunta- ja hyvinvointikeskuksen lämpimistä saunoista keskellä talvea. Hyvinvoiva keho ja mieli hohkaa iloa!
Sijoita nyt omaan tai läheisesi hyvinvointiin – olemme paketoineet parhaat palvelumme ja käärineet ne jouluisiin etupaketteihin (ostettavissa vain verkosta, toimitus sähköisesti 23.12. asti):

Hierontapaketti

Fressin ammattilaiset hierovat paikat kuntoon! Tällä paketilla pääsee nauttimaan hieronnasta kolme kertaa (á 60min), joiden aikana saadaan hyvin hiottua vaikka puolen vuoden niskajumit. (palvelu ei tilapäisesti saatavissa Seinäjoella ja Oulussa)

120€

(150€)

Osta nyt

Trainer-/

Fysiopaketti

Valitse fysioterapia tai oma personal trainer! Tällä paketilla pääsee treenaamaan tai kuntouttamaan ammattilaisen ohjauksessa kolmen tapaamisen ajan (á 50min). Luodaan pohjaa kivuttomalle liikunnalle, ja kaupan päälle tietysti parhaat ohjeet jatkoa varten!

199€

(jopa 345€)

Osta nyt

Fressikortti

Kaikki Fressit käyttöön kolmeksi kuukaudeksi, sitoumuksetta! Laadukkaat kuntosalit, virkistävä ryhmäliikunta- ja workshop-kattaus, ihanan saunan lämpö ja päälle vielä oma hetki hierontatuolissa – ja hyvä olo on taattu!

199€

(237€)

Osta nyt

Vain uusille kanta-asiakkaille

2019-12-02T08:34:03+00:00