Esittely

Olen Vilma, 31-vuotias, määrätietoinen, mutta ihmisläheinen fysioterapeutti ja personal trainer. Asenteeni elämään on positiivinen ja aktiivinen! Omat liikuntarutiinini koostuvat kuntosalilla tapahtuvan voimaharjoittelun lisäksi crosstrainingista ja pyöräilystä. Tavoitteita on moneen lähtöön: painonpudotus, lihasmassan kasvatus, voiman kehittäminen, toimintakyvyn parantaminen, kivuton arki... Joku saattaa tarvita kokonaisen elämänmuutoksen. Mikä on SINUN tavoitteesi? Saavutetaan se yhdessä! Saat minusta 100% sitoutuneen sekä ammattitaitoisen ohjaajan ja tsempparin rinnallesi oli päämääräsi miten kaukana tahansa. Yhteistyössä löydämme juuri sinulle sopivat keinot harjoitella, rajoitteet ja mieltymykset huomioon ottaen. Lähdetään askel kerrallaan kohti SINUN maaliasi!

Koulutus

Fysioterapeutti (AMK) Personal Trainer (FAF) Urheilufysioterapian peruskurssi (SUFT) Urheilijan lanneselkä-lantio-lonkkanivel –koulutus (SUFT) Spiraalistabilaatio -kehonhallinta- ja terapiamenetelmän koulutus 1A & 1B (Uudenmaan FT) Urheilijan kuormitusfysiologia ja paranemisprosessit-koulutus (SUFT) Kinesioteippauksen peruskurssi Nilkka- ja jalkateräkoulutus (JAFY)

Erityisosaaminen

Tuki- ja liikuntaelinkivut/-vammat Ryhti, asento ja lihastasapaino Kiinteytyminen ja painonpudotus Lihasmassa ja voima Toiminnallinen harjoittelu Liikuntaharrastuksen aloitus

Varaa veloitukseton konsultaatio
Vieritä ylös