Fressi Tikkurila - Henkilökunta |

Fressi Tikkurila – Henkilökunta


 

Fressin henkilökunta on Sinua varten

Alta löydät Fressi Tikkurilan väen yhteystiedot.
Meihin voit ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa – autamme mielellämme!

ei kuvaa

Katja Sällinen

Keskusvastaava+358440182771katja.sallinen@fressi.fi
Katja vastaa keskuksemme yleisistä asioista

Riina Auvinen

Ryhmäliikuntavastaava050 400 4665riina.olmala@fressi.fi
Toimin Fressi Tikkurilan sekä Clubhousen ryhmäliikuntavastaavana. Ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen lisäksi vastaan ryhmäliikuntatiloista ja toiminnasta. Päätavoitteeni on luoda toimiva ja monipuolisen liikuttava lukujärjestys sekä olla ohjaajiemme tukena. Kuulen mielelläni palautetta ja uusia ideoita. Yhdessä luomme juuri sitä mitä haluamme!

Sami Kunnari

Fressi Trainer -vastaava // Taso II046 921 2963sami.kunnari@fressi.fi
Toimin Fressi Tikkurilassa Fressi Trainer- vastaavana. Huolehdimme yhdessä muiden Fressi Trainereiden kanssa asiakkaidemme hyvinvoinnista ja laadimme yksilön tavoitteisiin sopivat ohjelmat. On tavoitteenasi painonpudotus, lihasmassan lisääminen, yleinen kunnon kohentaminen tai vaikkapa yksinkertaisesti elämäntapamuutos, ME olemme TEITÄ varten. Tule testaamaan ja tutustumaan palveluihimme ja tehkäämme yhdessä ikimuistoinen kokemus :)

Anni Ahola

Fressi Trainer // Taso Ianni.ahola@fressi.fi
Olen pyörinyt liikunnan parissa koko pienen ikäni! Se on ollut minulle henkireikä, tapa selvitä arjesta ja päästä purkamaan höyryjä! Olen aina nauttinut treeneistä joissa liikutaan äärirajoilla; joissa pääsee ylittämään itsensä. Fiilis tiukan treenin suoritettua on ihan uskomaton, olo on kuin voittajalla! Ja tämän saman fiiliksen olen Fressi trainerina halunnut jakaa jokaiselle ohjattavalleni. Valmentajanasi olen vaativa: Potkin sinut treeneissämme löytämään itsestäsi sen vahvimman mahdollisen itsesi. Sen joka antaa joka treenissä poikkeuksetta 110%, saavuttaa kovalla työllä yhdessä lukkoon lyömämme tavoitteet sekä tuntee itsensä voittajaksi kovimmassakin treenissä!

Ahmed Ali

Fressi Trainer // Level IIahmed.ali@fressi.fi
Hi, I’m Ahmed Ali and I have worked internationally as a personal trainer for several years. For me healthy life style is way for a better life quality and I want to help others to find their motivation to the more healthy and positive way of life. As a personal trainer, I am flexible and I listen carefully to the needs of the client and will help the clients to succeed in their personal goals and keep them motivated. My goal as a personal trainer is through my expertise is to help my clients to meet with their goals. If you really want to do it, you do it . There are no excuses!

Elice Gröhn

Fressi Trainer // Taso Ielice.grohn@fressi.fi
Urheilu on ollut minulle hyvinvoinnin kulmakivi läpi elämäni. 12- vuoden baletti harrastus kehitti äärettömästi: voimaa, notkeutta, ketteryyttä, koordinaatiokykyä ja tasapainoa. Näistä ominaisuuksista on hurjasti hyötyä myös kehonrakennuksessa, joka on nykyisin intohimoni. Olen työskennellyt luontaistuotealalla ja minulla on vankka osaaminen monipuolisesta ravinnosta ja ruokavalioista. Ne ovat iso osa onnistumista elämäntapamuutoksessa Omien rajojen rikkominen salilla on ihan paras fiilis ja auttaa minua jaksamaan arjessa. Haluan että myös sinä voit kokea tämän liikunnan ilon. Ohjaan sinua aina positiivisessa hengessä kohti unelmiasi, ilon kautta!

Tytti Talonpoika

Fressi Trainer // Taso IItytti.talonpoika@fressi.fi
Liikunnan ja sen tuoman hyvän olon kautta tavoitteisiin ja henkiseen hyvinvointiin.  Rakennan valmennuksesi yksilöllisesti, jossa toteutuu liikunnan, ravinnon ja levon suunnittelu ja seuranta. On tavoitteenasi painonpudotus, kiinteytyminen tai lihasmassan lisäys, niin takaan, että yhdessä saavutamme tavoitteesi nopeammin ja varmemmin, ja niin, että motivaatiosi säilyy huipussaan vuoden ympäri! Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tehdä tavoitteestasi yhteisen päämäärämme! J

Vuokko Mulari

Fressi Trainer // Taso 1vuokko.mulari@fressi.fi
Liikunnasta on tullut elämäntapani. Luonnontieteellisen koulutukseni ja oman kokemukseni ansiosta tiedän terveellisen elämän, liikunnan ja ruokavalion merkityksen hyvinvointiin. Itse nautin kovasta treenistä ja kestävyyssuorituksista. Olen mm. juossut maratonin ja soutanut Sulkavan souduissa. Haluan auttaa sinua hyvään tai ”kovaan” kuntoon. Minun kanssani treenit tehdään positiivisessa hengessä, usein naurun kera.

Viivi Valokainen

Fressi Trainer // Taso Iviivi.valokainen@fressi.fi
Kilpaurheilijana, oman kokemuksen ja laajan urheilutaustani kautta tiedän, millä keinoin voimme yhdessä treenata kokonaisvaltaisesti, monipuolisesti ja tavoitteellisesti. Trainerina tavoitteenani on opastaa sinulle uusi elämäntapa, jossa monipuolinen liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat osana jokapäiväistä elämääsi. Henkistä valmennusta unohtamatta -vaikeimmistakin asioista voi päästä yli.
Urheileminen voi olla paljon muutakin, kuin rautojen nostelua ja pyöreitä pakaroita. Me jokainen ansaitsemme itsellemme energisen, itsevarman ja onnellisen olon! Terveys ei ole aina itsestäänselvyys, vaan siitä tulee pitää huolta säännöllisesti!