Fressi Tikkurila - Henkilökunta |

Fressi Tikkurila – Henkilökunta


 

Fressin henkilökunta on Sinua varten

Alta löydät Fressi Tikkurilan väen yhteystiedot.
Meihin voit ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa – autamme mielellämme!

ei kuvaa

Katja Sällinen

Keskusvastaava+358440182771katja.sallinen@fressi.fi
Katja vastaa keskuksemme yleisistä asioista

Riina Auvinen

Ryhmäliikuntavastaava050 400 4665riina.olmala@fressi.fi
Toimin Fressi Tikkurilan sekä Clubhousen ryhmäliikuntavastaavana. Ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen lisäksi vastaan ryhmäliikuntatiloista ja toiminnasta. Päätavoitteeni on luoda toimiva ja monipuolisen liikuttava lukujärjestys sekä olla ohjaajiemme tukena. Kuulen mielelläni palautetta ja uusia ideoita. Yhdessä luomme juuri sitä mitä haluamme!

Sami Kunnari

Fressi Trainer -vastaava // Taso II046 921 2963sami.kunnari@fressi.fi
Toimin Fressi Tikkurilassa Fressi Trainer- vastaavana. Huolehdimme yhdessä muiden Fressi Trainereiden kanssa asiakkaidemme hyvinvoinnista ja laadimme yksilön tavoitteisiin sopivat ohjelmat. On tavoitteenasi painonpudotus, lihasmassan lisääminen, yleinen kunnon kohentaminen tai vaikkapa yksinkertaisesti elämäntapamuutos, ME olemme TEITÄ varten. Tule testaamaan ja tutustumaan palveluihimme ja tehkäämme yhdessä ikimuistoinen kokemus :)

Anni Ahola

Fressi Trainer // Taso IIanni.ahola@fressi.fi
Olen pyörinyt liikunnan parissa koko pienen ikäni! Se on ollut minulle henkireikä, tapa selvitä arjesta ja päästä purkamaan höyryjä! Olen aina nauttinut treeneistä joissa liikutaan äärirajoilla; joissa pääsee ylittämään itsensä. Fiilis tiukan treenin suoritettua on ihan uskomaton, olo on kuin voittajalla! Ja tämän saman fiiliksen olen Fressi trainerina halunnut jakaa jokaiselle ohjattavalleni. Valmentajanasi olen vaativa: Potkin sinut treeneissämme löytämään itsestäsi sen vahvimman mahdollisen itsesi. Sen joka antaa joka treenissä poikkeuksetta 110%, saavuttaa kovalla työllä yhdessä lukkoon lyömämme tavoitteet sekä tuntee itsensä voittajaksi kovimmassakin treenissä!

Tytti Talonpoika

Fressi Trainer // Taso IItytti.talonpoika@fressi.fi
Liikunnan ja sen tuoman hyvän olon kautta tavoitteisiin ja henkiseen hyvinvointiin.  Rakennan valmennuksesi yksilöllisesti, jossa toteutuu liikunnan, ravinnon ja levon suunnittelu ja seuranta. On tavoitteenasi painonpudotus, kiinteytyminen tai lihasmassan lisäys, niin takaan, että yhdessä saavutamme tavoitteesi nopeammin ja varmemmin, ja niin, että motivaatiosi säilyy huipussaan vuoden ympäri! Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tehdä tavoitteestasi yhteisen päämäärämme! J

Mikko Ahjokannas

Fressi Trainer // Taso Imikko.ahjokannas@fressi.fi
Oikeiden menetelmien löytäminen johtaa tulokselliseen harjoitteluun ja liikunnasta nauttimiseen. Olen varma, että pystyn ohjaamaan sinua tavoitteitasi kohti. Avoin ja ennakkoluuloton asenne ratkaisee lopputuloksen. Trainerina olen aidosti kiinnostunut tarpeistasi. Sinun onnistumisesi on minun onnistuminen. Olen tarvittaessa vaativa, jotta saavutat sen mitä olet tullut hakemaan. Vahvuuteni on monipuolinen kuntosaliharjoittelun ohjaaminen eri-ikäisille ja eritasoisille asiakkaille, lihasvoiman ja –massan kasvatus sekä ravitsemus. Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!

Malla Lappeteläinen

Fressi Fysioterapeutti // Taso 1malla.lappetelainen@fressi.fi
Pirteänä ja kannustavana fysioterapeuttina olen tukipilarisi tavoitellessasi kevyempää oloa, urheilun pariin palaamista loukkaantumisen jälkeen tai turvallista treenaamista perussairaudet huomioiden. Kilpaurheilijana, ja monet karikot kahlanneena, tiedän laadukkaan treenin olevan hyvinvoinnin ehdoton vaatimus arjen kiireissä.
Huomioin asiakkaani kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti somaattisten ongelmien ja kiputilojen hoidon rinnalla. Panostan siihen, että pääset meillä liikkumaan itseäsi kehittävästi, ja ennen kaikkea turvallisesti. Etsitään yhdessä juuri sinulle sopivat treenimuodot. Tavoitteenani on sinun onnistumisesi!

Samu Landen

Fressi Trainer // Taso Isamu.landen@fressi.fi
Minun kanssani pääset treenaamaan kovaa oman tasosi mukaan, unohtamatta kannustusta sekä iloista ilmapiiriä.
Jokaisella on omat tavoitteensa, joiden saavuttamiseen vaaditaan erilaisia asioita. Tulen käyttämään sinun kanssasi harjoitusmenetelmiä, jotka auttavat juuri sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.
Ilman oikeanlaista treeniä tai elämäntapoja tavoitteisiin pääseminen voi kestää kauan, mutta yhdessä sinun kanssasi, varmistan että pääset tuloksiin kiinni mahdollisimman pian.
Jos haluat vaativaa treeniä, mutta hyviä tuloksia olen oikea henkilö auttamaan.

Viivi Valokainen (äitiyslomalla)

Fressi Trainer // Taso Iviivi.valokainen@fressi.fi
Kilpaurheilijana, oman kokemuksen ja laajan urheilutaustani kautta tiedän, millä keinoin voimme yhdessä treenata kokonaisvaltaisesti, monipuolisesti ja tavoitteellisesti. Trainerina tavoitteenani on opastaa sinulle uusi elämäntapa, jossa monipuolinen liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat osana jokapäiväistä elämääsi. Henkistä valmennusta unohtamatta -vaikeimmistakin asioista voi päästä yli.
Urheileminen voi olla paljon muutakin, kuin rautojen nostelua ja pyöreitä pakaroita. Me jokainen ansaitsemme itsellemme energisen, itsevarman ja onnellisen olon! Terveys ei ole aina itsestäänselvyys, vaan siitä tulee pitää huolta säännöllisesti!

Saimi Partanen

Asiakaspalvelijasaimi.partanen@fressi.fi