Kuntosali Tampere - Fressi

Fressi Tampere – Tilat


 

Moderni kaupunkilaisen kuntosali

tre_sali

Fressi Tampereen tiloista löytyy liikkumatilaa niin naisille kuin miehillekin. Liikuntapalvelumme ovat erityisesti suunniteltu aikuiseen makuun sopiviksi. Monipuoliset oheispalvelut täydentävät kokonaisuuteen.

Treenivaatteet vaihdat siisteissä pukuhuoneissamme ja liikunnan jälkeisen rennon olotilan täydentävät suihku- ja saunatilamme. Pukukaappiin et tarvitse omaa lukkoa – avain löytyy aina kaapin ovesta.

tre_sali2

Tiloistamme löydät tilavan ja laitevalikoimaltaan erityisen kattavan kuntosalin, jossa harjoittelevat sulassa sovussa niin vasta-alkajat kuin edistyneemmätkin treenaajat. Jokainen saa harjoitella omaan tahtiin ja, kun siltä tuntuu, voit aina kysyä naapurilta neuvoa! Salilla päivystää aikataulun mukaisesti myös Motivaattori, jota voit nykäistä hihasta, kun tarvitset neuvoa tai kaipaat vaikkapa uutta vatsalihasliikettä.

Meiltä löytyy kaksi ryhmäliikuntasalia sekä Spinning-sali. Kattavasta ryhmäliikuntatarjonnastamme nauttii päivittäin satoja asiakkaitamme. Lisäksi meiltä löytyy myös ihanan rentouttavat hierovat tuolit ja kattavat lisäpalvelut.

Fressin kanta-asiakkaana olet oikeutettu tilojemme ja palveluidemme rajoituksettomaan käyttöön, ja olet myös osa aktiivista yhteisöä, joka tekee, liikkuu ja kokeilee mielenkiintoisia uusia asioita, yhdessä tai erikseen.

 

Varaa 3 päivän kokeilu

Veloitukseton kokeilu ei velvoita, eikä sido mihinkään.

Nimi *
Puhelin (muodossa 0501234567)*
Sähköposti
Valitse keskus *
Kirjoita seuraavat merkit alla olevaan tekstikenttään
captcha
Veloitukseton kokeilu on tarkoitettu uusille asiakkaille.
Alle 18 vuotiaat tutustujat huoltajan seurassa.